ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παραιτείται ο Μάριο Ντράγκι

Παραιτείται ο Μάριο Ντράγκι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιταλία, Μάριο Ντράγκι,

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, όπου ο πρωθυπουργός Μάριο Ντράγκι δήλωσε ότι θα υποβάλει την παραίτησή του στον πρόεδρο της χώρας εντός της ημέρας.

Ο ίδιος είπε ότι «οι συνθήκες δεν είναι πλέον κατάλληλες προκειμένου να συνεχίσω», καθώς «η Εθνική Ενότητα που υποστήριξε αυτή την κυβέρνηση πλέον δεν υφίσταται».

Νωρίτερα σήμερα, η κυβέρνηση του Μάριο Ντράγκι είχε λάβει ψήφο εμπιστοσύνης από τη Γερουσία της Ρώμης, χωρίς όμως παρουσίας από το Το Κίνημα Πέντε Αστέρων που -όπως είχε προαναγγείλει- δεν πήρε μέρος στην ψηφοφορία.

Η μη συμμετοχή του Κινήματος των Πέντε Αστέρων στην ψήφο εμπιστοσύνης ήταν «εξαιρετικά σημαντική από πολιτική σκοπιά», δήλωσε από την πλευρά του ο Μάριο Ντράγκι.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πέθανε σε ηλικία 112 ετών ο γηραιότερος άνδρας της Ευρώπης

Νίκος Δένδιας: Θα καταστήσουμε τις ιταλικές φρεγάτες FREMM πανίσχυρες – «Μαζί με τις FDI, μαζί με τις ΜΕΚΟ θα είναι ο πυρήνας ισχύος του ελληνικού Στόλου στη νέα εποχή»

Ο Νίκος Δένδιας στη Ρώμη για τις φρεγάτες FREMM και την αμυντική συνεργασία Ελλάδας-Ιταλίας

Ο Νίκος Δένδιας υπογράφει την πρόσκτηση δύο φρεγατών Bergamini – Πότε τα πλοία έρχονται στην Ελλάδα

Διεθνής στρατιωτική δύναμη στο νότιο Λίβανο για να επαληθεύσει τον αφοπλισμό της Χεζμπολάχ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr