ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ακρίβεια, Δημοσκοπήσεις, Νέα Δημοκρατία, Παρακολουθήσεις, ΠΑΣΟΚ, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ, Τηλεφωνικές Παρακολουθήσεις, Υποκλοπές,


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μικρές απώλειες φαίνεται να καταγράφει η κυβέρνηση, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση που είδε το φως της δημοσιότητας, με τους πολίτες να έχουν στραμμένη την προσοχή τους στο κύμα ακρίβειας και στον δύσκολο χειμώνα που έρχεται, αλλά και στο σκάνδαλο των υποκλοπών.
Σύμφωνα με μέτρηση της MARC για λογαριασμό του Πρώτου Θέματος, η ΝΔ βρίσκεται μπροστά με 32%, ενώ ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 23,5%. Στην τρίτη θέση βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ με 12,3%, ενώ ακολουθούν ΚΚΕ με 5,4%, Ελληνική Λύση με 5% και ΜέΡΑ25 με 3%.
Η διαφορά στην πρόθεση ψήφου κινείται στο 8,5%, με ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ να έχουν μικρό κέρδος της τάξως του 0,5%, σε σύγκριση με προηγούμενη δημοσκόπηση.
Σε ειδικότερο ερώτημα σχετικά με τις παρακολουθήσεις, το 38% των συμμετεχόντων στην έρευνα, δηλαδή σχεδόν 4 στους 10 απάντησε ότι «είναι πολύ σοβαρό θέμα και πρέπει αν ισχύει να παραιτηθεί η κυβέρνηση και να προκηρυχθούν άμεσα εκλογές».
Το 21,4% του συνόλου κάνει λόγο για «κατακριτέο ζήτημα, αλλά δεν αποτελεί λόγο για να παραιτηθεί η κυβέρνηση», το 26,3% διατυπώνει την άποψη ότι δεν είναι «τίποτε το καινούριο», καθώς «τηλεφωνικές παρακολουθήσεις γίνονταν επί όλων των κυβερνήσεων» και το 8,2% θεωρεί ότι «δεν είναι τόσο σημαντικό όσο το παρουσιάζει η αντιπολίτευση για μικροκομματικά οφέλη».
Τα εθνικά θέματα και οι τουρκικές προκλήσεις ανησυχούν το 36,4% των πολιτών, ενώ η εγκληματικότητα και τα φαινόμενα βίας είναι το βασικό θέμα ανησυχίας για το 30,2% των ερωτηθέντων.
Αναφορικά με τα ζητήματα της καθημερινότητας, το 84,2% να ανησυχεί για το κύμα ακρίβειας και τον δύσκολο χειμώνα που έρχεται όχι μόνον στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς.
























































