ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Κίνημα Αλλαγής, Κωνσταντίνος Τσουβάλας, ΠΑΣΟΚ, Τηλεφωνικές Παρακολουθήσεις, Φωτιά Μάτι Αττικής - Όλο το ρεπορτάζ της φονικής πυρκαγιάς,


















































«Δεν θα είναι πλέον οφθαλμόν αντί οφθαλμού» - Προειδοποίηση διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης
ΥΠΕΞ ΞΥΠΝΑ! Τζιχαντιστές στη Συρία επιτίθενται σε Ελληνορθόδοξους στη Σελεύκεια (Σκελεμπίγια)
Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ αρνείται τις διαπραγματεύσεις: Ένταση στις σχέσεις Βανς-Νετανιάχου - Προειδοποιήσεις Τουσκ για κλιμάκωση
Ιράν: Επιθέσεις σε χαλυβουργίες σε Ισφαχάν και Χουζεστάν
Τραμπ: «Έπεται η Κούβα» - Ομιλία με αιχμές για τις στρατιωτικές επιτυχίες των ΗΠΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ερωτήματα, επί των οποίων θα αναζητηθούν απαντήσεις, δημιουργεί η αντικατάσταση του κ. Κ. Τσουβάλα από τη θέση του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, υποστηρίζει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής.
Ειδικότερα, η ανακοίνωση του κόμματος, αναφέρει:
«Σήμερα η Κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι ο κ. Κωνσταντίνος Τσουβάλας, Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. στην τραγωδία στο Μάτι επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη επί διακυβέρνησης ΝΔ, αντικαθίσταται.
»Δεδομένων δημοσιευμάτων του προηγούμενου διαστήματος σύμφωνα με τα οποία εταιρείες σχετιζόμενες και με τη διάθεση του κατασκοπευτικού λογισμικού Predator στην Ελλάδα, είχαν συμβάσεις με την ΕΛ.ΑΣ., η εν λόγω αντικατάσταση δημιουργεί ερωτήματα επί των οποίων θα αναζητηθούν απαντήσεις».
























































