ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
Η Τουρκία δεν αντιμετωπίζεται με δηλώσεις αλλά με κινήσεις
Έχει χαθεί ο έλεγχος με το 80χρονο γιουσουφάκι: Ο φιλότουρκος νεοοθωμανός Τομ Μπάρακ δήλωσε ότι τα Υψιπέδα του Γκολάν ανήκουν
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
Τα σχέδια ανάπτυξης τουρκικών αντιαεροπορικών συστημάτων πίσω από την ισραηλινή επίθεση στη Συρία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αιματηρή κατάληξη είχε ένα ενδοοικογενειακό επεισόδιο που καταγράφηκε πριν λίγες ημέρες στον Άγιο Ιωάννη Ευβοίας, με μία 20χρονη γυναίκα να μαχαιρώνει τον σύζυγό της, μπροστά στο 2χρονο παιδί τους.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 20χρονη γυναίκα βρισκόταν σε κατάσταση σοκ καθώς έπειτα από σοβαρό καβγά που είχε με τον 31χρονο σύζυγό της στο διαμέρισμά τους, άρπαξε ένα μαχαίρι και τον τραυμάτισε στον θώρακα.
Η νεαρή κοπέλα ισχυρίζεται πως ο σύζυγός της την απατά, μάλιστα ανέφερε πως έχει βρει στο κινητό του ερωτικά μηνύματα με άλλη γυναίκα.
Και οι δύο έκαναν έκανα μήνυση στο Αστυνομικό τμήμα της περιοχής με αποτέλεσμα να συλληφθούν και οι δύο και να οδηγηθούν στο Αυτόφωρο.
ΠΗΓΗ: evima.gr























































