Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Documendo: Παγιδεύτηκαν με Predator η εισαγγελέας της ΕΥΠ, ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, υπουργοί

Documendo: Παγιδεύτηκαν με Predator η εισαγγελέας της ΕΥΠ, ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, υπουργοί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μια νέα λίστα με ονόματα που παρακολουθούνταν μέσω του παράνομου λογισμικού Predator παρουσιάζει η εφημερίδα Documento την Κυριακή.

Όπως υποστηρίζει, στη λίστα περιλαμβάνονται εισαγγελείς αλλά και πολιτικοί-μέλη της κυβέρνησης, όπως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Στα νύχια του Predator, κατά το συγκεκριμένο ρεπορτάζ βρέθηκε μέχρι και η «ανέλεγκτη» εισαγγελέας της ΕΥΠ Βασιλική Βλάχου που έβαζε την υπογραφή της για τις χιλιάδες παρακολουθήσεις που πραγματοποιούσε η κρατική υπηρεσία πληροφοριών.

Υπό παρακολούθηση, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ήταν και ο πρώην αρχηγός της ΕΛΑΣ Μιχάλης Καραμαλάκης και νυν γενικός γραμματέας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Στα ονόματα που παρουσιάζει η εφημερίδα στο πρωτοσέλιδό της περιλαμβάνονται επίσης αυτά της Νίκης Κεραμέως, Γιάννη Οικονόμου, Ανδρέα Λοβέρδου, Γιώργου Μυλωνάκη (γενικός γραμματέας της Βουλής), Τίνας Μεσσαροπούλου (σύζυγός του), Χρήστου Μπαρδάκη (επικεφαλής οικονομικής Εισαγγελίας), Γιώργου Σταμαδιάνου (γιός του πρώην προέδρου του Συμβουλίου Εφετών Κ. Σταμαδιάνου), Βασίλη Ανδρικόπουλου (σύμβουλος Μητσοτάκη για θέματα Ανάπτυξης), Αλεξάνδρα Σδούκου (γενική γραμματέας του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας).

Όπως υποστηρίζει η εφημερίδα διαθέτει στοιχεία και για τα ψηφιακά ίχνη του Predator.

Γράφει ότι εντοπίστηκαν 498 ηλεκτρονικές διευθύνσεις, ο server, η κοινή IP και η πλατφόρμα καταχώρησης ονομάτων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Διαμαντής Καραναστάσης: Θετικός σε αλκοτέστ ο πρώην βουλευτής – Του επιβλήθηκε πρόστιμο και αφαίρεση διπλώματος

Λευκάδα: 50χρονος κατάπιε «μπαλάκι» με 8 γραμμάρια ηρωίνης για να μη συλληφθεί και πνίγηκε

Αγρίνιο: Σύλληψη 17χρονου και της μητέρας του μετά από επεισόδιο σε σχολείο

ΟΠΕΚΕΠΕ: 15 συλλήψεις για παράνομες επιδοτήσεις – Στέλεχος της ΝΔ ο φερόμενος αρχηγός του κυκλώματος

Η επεισοδιακή κατάθεση του «Φραπέ» για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...