ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κόμπανι, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Τζιχαντιστές, Τουρκία,


















































Ο Αλέξης Τσίπρας απαντά στους πολίτες για το στεγαστικό πρόβλημα και τις προτάσεις της ΕΛΑΣ
Η πατρίς εν κινδύνω* από το «εκσυγχρονιστικό» δίκτυο
Νικόλας Φαραντούρης: «Δεν ήμασταν, δεν είμαστε και δεν πρόκειται να γίνουμε όλοι ίδιοι»
Ιράν-κηδεία Χαμενεΐ: Χιλιάδες σιίτες θρηνούν για τον ηγέτη τους
Ο Γιώργος Καραμέρος παραιτήθηκε από βουλευτής και από τον ΣΥΡΙΖΑ - Ο πρώτος που ακολούθησε το παράδειγμα Τσίπρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι τουρκικές Αρχές όλο τον προηγούμενο καιρό απλά έκαναν τα “στραβά μάτια” όταν οι τζιχαντιστές που μάχονται για το Ισλαμικό Κράτος πέρναγαν τα σύνορα της Τουρκίας.
Τώρα όλο και πληθαίνουν τα ρεπορτάζ που αναφέρουν ότι οι Τούρκοι απροκάλυπτα βοηθούν τραυματισμένους τζιχαντιστές, από εκείνους που πολιορκούν την Κομπάνι, να απομακρυνθούν από την εμπόλεμη ζώνη και να μεταφερθούν σε τουρκικά νοσοκομεία για νοσηλεία.
Όπως γράφει το ινδικό ibtimes, ο τουρκικός στρατός βοηθά τους τραυματίες τζιχαντιστές να φτάσουν στα τουρκικά σύνορα για να μεταφερθούν σε νοσοκομεία ρίχνοντας στον νυχτερινό ουρανό φωτοβολίδες, ώστε να βλέπουν που να πάνε.
Επικαλούμενο πληροφορίες του πρακτορείου FarsNews, το ibtimes γράφει ότι φωτίζουν τον ουρανό εντυπωσιακά για να βρίσκουν οι τζιχαντιστές το δρόμο τους και να μεταφέρουν με ασφάλεια τους τραυματίες στην Τουρκία.























































