ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο απόστρατος στρατηγός Πετρ Πάβελ είναι ο νικητής του β’ γύρου των προεδρικών εκλογών που διεξήχθησαν στην Δημοκρατία της Τσεχίας, με καταμετρημένο το 75% των ψήφων, όπως μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο.
Ο Πάβελ συγκεντρώνει το 56% έναντι 44% που συγκεντρώνει ο αντίπαλός του, ο δισεκατομμυριούχος λαϊκιστής πρώην πρωθυπουργός Αντρέι Μπάμπις.
Στον πρώτο γύρο που διεξήχθη πριν από ένα δεκαπενθήμερο, ο Πάβελ εξασφάλισε 35,4%, ενώ ο Μπάμπις έλαβε 35%.
Στην Τσεχία, ο ρόλος του αρχηγού του κράτους είναι κυρίως τελετουργικός, ωστόσο ο πρόεδρος διορίζει την κυβέρνηση και είναι ο ανώτατος διοικητής των ενόπλων δυνάμεων.























































