ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Ανδρέας Παπανδρέου ο νεότερος -γιος του ΓΑΠ- σκέφτεται να κατέβει υποψήφιος βουλευτής στο Ηράκλειο Κρήτης
Ο Σαμαράς αποτελειώνει τον Μητσοτάκη - Τον Σεπτέμβριο ανακοινώνει κόμμα
Έχει η αμυντική συμφωνία Σαουδικής Αραβίας-Τουρκίας-Πακιστάν πυρηνική διάσταση;
Έρωτας-Αντέρωτας: Σκέψεις με αφορμή τις νέες αρχαιολογικές έρευνες στην Αρχαία Ηλίδα
Ο Αλέξης Τσίπρας 2 Σεπτέμβρη στη Θεσσαλονίκη με σχέδιο για την Κοινωνική Δικαιοσύνη - Για τον λαό και την πατρίδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μεσίστια ήταν σήμερα η αλβανική σημαία στα κρατικά και δημόσια ιδρύματα της χώρας διότι με απόφαση της κυβέρνησης η 5η Μαρτίου κηρύχθηκε ημέρα εθνικού πένθους στην Αλβανία στη μνήμη των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.
Ο πρωθυπουργός της χώρας Έντι Ράμα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ότι η «τραγωδία στην Ελλάδα είναι και δική μας τραγωδία και ο πόνος για τις ζωές που χάθηκαν είναι και δικός μας πόνος…».
Σε πολλές πόλεις της χώρας οι πολίτες άναψαν κεριά στη μνήμη των θυμάτων στα Τέμπη.
Στην Κορυτσά οι κάτοικοι της πόλης άναψαν κεριά έξω από τον Μητροπολιτικό Ναό και το ίδιο επαναλήφθηκε και στην πόλη των Αγίων Σαράντα.
Εκατοντάδες Έλληνες και Αλβανοί, μαθητές, δάσκαλοι και απλοί πολίτες μετέβησαν στο προαύλιο του σχολείου της κοινότητας Δερβιτσάνης για να ανάψουν ένα κερί και να προσευχηθούν για τα θύματα στα Τέμπη.























































