ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δημοσκόπηση Interview: Ακλόνητη στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ - Τι γίνεται με Σαμαρά
ΕΛΑΣ: Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα και οι αρμοδιότητες
Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο
Νόμος Κατσέλη: Νομοθετική ρύθμιση του υπ. Οικονομικών – Τι προβλέπει για δόσεις και αποπληρωμή
Πανελλήνιες 2026: Οι τελικές εκτιμήσεις για τις βάσεις σε Πολυτεχνεία, Νομικές, Ιατρικές και Οικονομικές Σχολές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αυτοκίνητο χτύπησε την πρωταθλήτρια του βάδην, Κυριακή Φιλτισάκου, την ώρα που έκανε προπόνηση.
Η αθλήτρια νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο της Τρίπολης, όπου και θα παραμείνει για γενικό έλεγχο και παρακολούθηση, σύμφωνα με το ΣΕΓΑΣ.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η Φιλτισάκου δεν έχει βαριά χτυπήματα, ωστόσο η αξονική τομογραφία θα δείξει τη σοβαρότητα των ενοχλήσεων στον ώμο και στην πλάτη.
Ο οδηγός του αυτοκινήτου, φαίνεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και χωρίς προφανή αιτία έπεσε πάνω στην αθλήτρια σε κεντρικό σημείο της πόλης.
Αυτοκίνητο χτύπησε την Κυριακή Φιλτισάκου στη διάρκεια της σημερινής προπόνησης στο Άστρος Κυνουρίας.
Η αθλήτρια νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο της Τρίπολης, όπου και θα παραμείνει για γενικό έλεγχο και παρακολούθηση.
Η Φιλτισάκου δεν έχει βαριά χτυπήματα, ωστόσο η αξονική τομογραφία θα δείξει τη σοβαρότητα των ενοχλήσεων στον ώμο και στην πλάτη.
Ο οδηγός του αυτοκινήτου φαίνεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματος και χωρίς προφανή αιτία έπεσε πάνω στην αθλήτρια σε κεντρικό σημείο της πόλης.
Αμέσως κινητοποιήθηκε ο προπονητής της που ήταν μαζί της, καθώς και όσοι ήταν μπροστά στο συμβάν.
Η αθλήτρια αρχικά μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Άστρους κι από εκεί στο νοσοκομείο Τρίπολης.
























































