Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ντεντέκτιβ Τσούκαλης: Τι έδειξαν οι κάμερες με την Αναστάζια

Ντεντέκτιβ Τσούκαλης: Τι έδειξαν οι κάμερες με την Αναστάζια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία στην Κω μίλησε το πρωί της Τετάρτης (21/6) ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε «σε ποσοστό 99% το έγκλημα έγινε μέσα στο σπίτι».

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά ο Γιώργος Τσούκαλης δήλωσε πως «δεν υπάρχει κίνδυνος αποφυλάκισης του 32χρονου» ακόμη και να μην προσωποιηθεί σήμερα η δίωξη.

«Η Αστυνομία έχει δέσει με τον καλύτερο τρόπο τη δικογραφία με τα στοιχεία θα έρθουν από τα εγκληματολογικά εργαστήρια από την άρση του απορρήτου και από την ιατροδικαστική υπηρεσία» σημείωσε.

Όπως τόνισε ο ιδιωτικός ερευνητής είναι «κομβικής σημασίας οι εικόνες που κατέγραψαν οι κάμερες από γειτονικό σπίτι».

«Όταν έχουμε τόσο εκωφαντικά στοιχεία.

»Υπάρχουν οι κάμερες που δείχνουν ότι εισέρχεται στο σπίτι και εκείνος και η κοπέλα και κάποιοι άλλοι αλλά μην εξέρχεται (η Αναστάζια)» τόνισε ο Γιώργος Τσούκαλης και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο η σορός να μεταφέρθηκε αρχικά στο άλλο σπίτι.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

DW: Τι γνωρίζουν οι γερμανικές Αρχές για την 16χρονη Λόρα

Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα

Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου

Γερμανία: Ελληνας 26 ετών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Τούρκο 36χρονο ελεγκτή τρένου

Η Πολωνία ερευνά διασυνδέσεις Ρωσίας-Έπσταϊν: Ο Τουσκ δηλώνει ότι ήταν πιθανότατα κατάσκοπος της Μόσχας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr