ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μπάρακ Ομπάμα: Οι εξωγήινοι «είναι πραγματικοί, αλλά εγώ δεν τους έχω δει»
Ελληνικός στρατός με τεθωρακισμένα στη Γάζα
1η Μαΐου 1944 - ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ: Οι Έλληνες στέκονται ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ ΠΡΟΣΟΧΗ μπροστά στο γερμανικό απόσπασμα - Ο Τσίπρας ζητά οι
Ο Μάρκο Ρούμπιο (ΥΠΕΞ ΗΠΑ) με τον Κούρδο στρατηγό Μαζλούμ Άμπντι (SDF) και την Κούρδισσα ΥΠΕΞ της AANES Ιλχάμ Εχμέντ
Ισραηλινή βρέθηκε νεκρή σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το 2S19M1 είναι ένα αυτοκινούμενο πυροβόλο που χρησιμοποιείται ήδη από τον ρωσικό στρατό.
Είναι ένα μοντέλο νέας γενιάς, που διαθέτει αναβαθμισμένη τεχνολογία και δυνατότητες σε σχέση με παλαιότερα μοντέλα.
Το 2S19M1 έχει σχεδιαστεί για υψηλή ευκινησία και ανθεκτικότητα στο πεδίο της μάχης, με μέγιστη ταχύτητα 60 χλμ/ώρα στους δρόμους και 30-40 χλμ/ώρα εκτός δρόμου.
Είναι εξοπλισμένο με ένα πυροβόλο 152.4 mm 2A64, το οποίο μπορεί να εκτοξεύσει μια ποικιλία πυρομαχικών, συμπεριλαμβανομένων των υψηλής εκρηκτικότητας πυραύλων και κατευθυνόμενων βλημάτων.
Το 2S19M1 είναι επίσης σε θέση να εκτοξεύσει τον λέιζερ-κατευθυνόμενο πύραυλο Krasnopol, ο οποίος μπορεί να χτυπήσει στόχους σε απόσταση έως και 20 χλμ. με υψηλή ακρίβεια.
Το… δολοφονικό όπλο -όπως το αποκαλούν στρατιωτικοί– έχει μήκος 12,42m, πλάτος 3,38m και ύψος 2,98m.
Ο θάλαμος πληρώματος του οχήματος διαθέτει σύστημα κλιματισμού και φιλοξενεί έως και πέντε άτομα προσωπικό.
Το όχημα είναι εξοπλισμένο με συστήματα επικοινωνιών, δορυφορικής πλοήγησης και επιτήρησης τελευταίας τεχνολογίας.
Θεωρείται ιδιαίτερα ικανό όπλο το οποίο μπορεί να κινηθεί άνετα και με περίσσια ευκολία, λόγω του σχετικού βάρους του.
Ο οπλισμός του όμως είναι ιδιαίτερα καταστροφικός…
Ήδη τα πρώτα 2S19M1 οδεύουν προ τα εδάφη της Ουκρανίας…























































