ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Φλέγεται ξανά ο Κόλπος: Ανταλλαγή στρατιωτικών πληγμάτων μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν στα Στενά του Ορμούζ
Δημοσκόπηση GPO: Ανεβαίνει η ΕΛΑΣ του Τσίπρα, αντέχει ακόμη η ΝΔ, πέφτει συνεχώς το ΠΑΣΟΚ
Έρχεται στην Ελλάδα το ισχυρό κύμα καύσωνα που «καίει» την Ευρώπη
«Κακά δαιμόνια» έχουν παρεισφρήσει στο «μόρφωμα» της Καρυστιανού - Ήρθε η ώρα του «εξορκισμού»
Αλέξης Τσίπρας: «Η ΕΛ.Α.Σ. της Ελλάδας» - «Σύμβολό μας είναι η πατρίδα μας. ΕΛ.Α.Σ. είναι το όνομά μας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο μετεωρολόγος του ALPHA Γιώργος Τσατραφύλλιας σε ανάρτησή του στο Facebook επισημαίνει τρία στοιχεία, τα οποία τον προβληματίζουν.
Η κορύφωση της επιθετικότητας του καύσωνα θα καταγραφεί την Παρασκευή και το Σάββατο, με τη θερμοκρασία να σκαρφαλώνει ακόμα και πάνω πάνω από τους 44 βαθμούς.
Μάλιστα, ιδιαίτερα θερμές θα είναι και οι νύχτες, καθώς ο υδράργυρος θα διατηρηθεί πάνω από τους 30 βαθμούς.
Το Σαββατοκύριακο αλλά και τη Δευτέρα θα επικρατήσουν πολύ ευνοϊκές πυρομετεωρολογικές συνθήκες (ιδιαίτερα ξηρές και θερμές), ενώ οι εντάσεις των βοριάδων θα είναι αυξημένες.
Η κόπωση του πληθυσμού εξαιτίας της πρώτης αξιόλογης ζέστης για φέτος και της μεγάλης διάρκειας των υψηλών θερμοκρασιών.
Στη συνέχεια, ο κ. Τσατραφύλλιας παραθέτει τις προβλεπόμενες θερμοκρασίες των επόμενων ημερών σε διάφορες περιοχές της χώρας.
Θεσσαλία 40
Βόρεια Ελλάδα 40-41
Βοιωτία-Φθιώτιδα 40
Ρόδος 40
Νησιά 37-38
Αττική 38
Θεσσαλονίκη 36
Θεσσαλία 42-43
Βόρεια Ελλάδα 41-42
Βοιωτία-Φθιώτιδα 41
Πελοπόννησος 40-41
Ρόδος 40
Νησιά 38
Αττική 40
Θεσσαλονίκη 39
Θεσσαλία 44-45
Βόρεια Ελλάδα 44-45
Βοιωτία-Φθιώτιδα 43-44
Πελοπόννησος 44-45
Ρόδος-Κρήτη 42
Νησιά 39-40
Αττική 42-43
Θεσσαλονίκη 42-43























































