ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































35χρονη καθηγήτρια αποπλάνησε 16χρονη μαθήτρια - Φιλιά, αγκαλιές
Στη φυλακή ο Βασίλης Παϊτέρης
Συμφωνία Τραμπ-Πούτιν: Η Ρωσία «ρίχνει» στην αγορά 4,8 εκατ. τόνους diesel - Τέλος οι κυρώσεις
Αμερικανικό μαχητικό X-BAT με Τεχνητή Νοημοσύνη - Κατακόρυφης προσγείωσης/απογείωσης
ΕΛ.Α.Σ. για ελληνοτουρκικά: Ο Μητσοτάκης «θα πρέπει να εξηγήσει γιατί ένα "ελαφρύ αεράκι" αρκεί εδώ και δύο χρόνια για να
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συνεχίζονται τα «σκαμπανευάσματα» του καιρού, καθώς μετά τον μίνι καύσωνα -ο οποίος αναμένεται να κορυφωθεί με 40αρια το διήμερο Παρασκευή και Σάββατο (4/5-8)- έρχονται μπουρίνια και πτώση της θερμοκρασίας.
Πιο αναλυτικά, σταδιακή άνοδο θα παρουσιάσει ο υδράργυρος στη χώρας μας έως το Σάββατο 05/08.
Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, το νέο κύμα υψηλών θερμοκρασιών αναμένεται να κορυφωθεί την Παρασκευή 04/08 και το Σάββατο 05/08, οπότε κατά τόπους η μέγιστη θερμοκρασία θα ξεπεράσει τους 40 βαθμούς Κελσίου.
Ωστόσο, από το απόγευμα του Σαββάτου 5/08 και όχι την Κυριακή 6/8, η ατμοσφαιρική διαταραχή που μεταφέρει ψυχρότερες αέριες μάζες θα επηρεάσει τον καιρό των βορειοδυτικών και στη συνέχεια των βορείων ηπειρωτικών με τοπικές βροχές και καταιγίδες.
Οι βόρειοι άνεμοι αναμένεται να ενισχυθούν σταδιακά, ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση, η οποία θα γίνει περισσότερο αισθητή από την Κυριακή 6/08.






















































