ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ρωμιοί της Αντιόχειας: Η Ελληνική Γλώσσα μας ενώνει - Ένας δεσμός που συνδέει την Ακρόπολη με τους κέδρους του Λιβάνου
«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου λόγω ίωσης δεν θα πάει στην Τουρκία με τον Μητσοτάκη - Ασφαλής ο Ερντογάν από... υγειονομική βόμβα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
Η Κούβα δεν έχει καύσιμα για τα αεροπλάνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συναγερμός έχει σημάνει εκ νέου στην Τουρκία για ύποπτους φακέλους που έφτασαν στο υπουργείο Εξωτερικών και την πρεσβεία της Νορβηγίας στην Άγκυρα.
Οι επιστολές εκτιμήθηκε ότι περιείχαν σκόνη, όπως είχε γίνει και πριν από λίγες ημέρες σε πολλές υπηρεσίες και προξενεία στην Κωνσταντινούπολη.
Οι ειδικές ομάδες της διεύθυνσης Διαχείρισης Καταστροφών και Εκτάκτων Καταστάσεων (Afad) έσπευσαν στο υπουργείο και την πρεσβεία, η οποία βρίσκεται ανάμεσα σε αυτές του Μεξικού και της Κροατίας.
Οι επιστολές που εστάλησαν την περασμένη εβδομάδα σε πανομοιότυπους φακέλους αποδείχθηκε ότι περιείχαν… κιμωλία, ενώ οι φόβοι που εκφράζονταν από τις τουρκικές αρχές ήταν για άνθρακα ή βακτήρια που προκαλούν αλλαντίαση.























































