ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ισραήλ - Ο επικεφαλής της Σιν Μπετ προειδοποιεί: «Η επόμενη 7η Οκτωβρίου θα συμβεί στο Εϊλάτ»
Ποιος είναι ο Άντι Μπέρναμ, ο επόμενος Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
Σε πλήρη εξέλιξη η στρατιωτική επαναπροσέγγιση Αιγύπτου και Τουρκίας
Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στα τέλη Αυγούστου κορυφαία στελέχη του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου δια την Ελλάδα, μέλη του Υπάτου Συμβουλίου, με επικεφαλής τον Ύπατο Μεγάλο Ταξιάρχη, Εμμανουήλ Γερακιό [δεξιά στην κεντρική φωτογραφία], βρέθηκαν στην Ουάσιγκτον, καλεσμένοι του Μητρικού Υπάτου Συμβουλίου της Νότιας Δικαιοδοσίας των ΗΠΑ, για να συμμετάσχουν στην Οικουμενική Διετή Σύνοδο του Σκωτικού.
Στο περιθώριο της Συνόδου, συσφίχθηκαν οι σχέσεις με το Ισραήλ και συγκεκριμένα με τον Ύπατο Μεγάλο Ταξιάρχη δια το Ισραήλ [στη μέση στην κεντρική φωτογραφία].
Ο Σκωτικός Τύπος μας είναι απόλυτα εναρμονισμένος με τις διεθνείς γεωπολιτικές συμμαχίες και συμφέροντα της Ελλάδας, τόσο με τις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και με τη Γαλλία, ενώ η ισχυρή σχέση και με το Ισραήλ επιβεβαιώνει πώς οι δύο πυλώνες του δυτικού πολιτισμού, Αθήνα και Ιερουσαλήμ, και εδώ συμπορεύονται.
«Μαζί, με τον Ύπατο του Ισραήλ, αγαπημένοι σε φιλικότατο δείπνο μετά το συνέδριο σε ένα πανέμορφο ιταλικό μαγαζί στην Ουάσιγκτον, προσκεκλημένοι του εκτελεστικού διευθυντή της ΑΧΕΠΑ Bill Moisidis».
























































