ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Κυρηναϊκή: Ο Γεραπετρίτης συναντήθηκε με τον Χάφταρ - Τι είπαν για ΑΟΖ - Εγκαίνια νέου κτηρίου ελληνικού Γενικού Προξενείου στη
Αλέξης Τσίπρας: «Κάνουν ολόκληρα συνέδρια για να δουν εάν θα συγκυβερνήσουν με τον Μητσοτάκη» - Ο Τσίπρας δήλωσε έτοιμος να
Αλλαγή ώρας: Πότε θα γυρίσουμε τα ρολόγια μας μια ώρα μπροστά
Τραμπ: Κάλεσμα στη Σαουδική Αραβία για ένταξη στις «Συμφωνίες του Αβραάμ» - «Μεταμορφωμένη» η Μέση Ανατολή μετά τον πόλεμο στο
Βανς: Ο πόλεμος θα συνεχιστεί «λίγο ακόμα» για να διασφαλιστεί ο «ευνουχισμός» του Ιράν σε βάθος χρόνου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο ρωσικός στρατός πραγματοποίησε προσομοιωμένη πυρηνική επίθεση σε άσκηση την Τετάρτη υπό την επίβλεψη του Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, ώρες αφότου η Άνω Βουλή του κοινοβουλίου ψήφισε να ακυρώσει την επικύρωση της παγκόσμιας απαγόρευσης πυρηνικών δοκιμών από τη χώρα.
Το νομοσχέδιο για τον τερματισμό της επικύρωσης της Συνθήκης για την Ολοκληρωμένη Απαγόρευση των Πυρηνικών Δοκιμών, που εγκρίθηκε στην Κάτω Βουλή την περασμένη εβδομάδα, θα σταλεί τώρα στον Πούτιν για τελική έγκριση.
Ο Ρώσος Πρόεδρος είπε ότι η ανάκληση της επικύρωσης της Ρωσίας «αντανακλεί» τη στάση των ΗΠΑ, οι οποίες υπέγραψαν αλλά δεν επικύρωσαν την απαγόρευση των πυρηνικών δοκιμών.
Η κρατική τηλεόραση έδειξε τον Πούτιν να διευθύνει την άσκηση μέσω βιντεοκλήσης με ανώτατους στρατιωτικούς αξιωματούχους, μεταδίδει το AP.























































