ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Τράπεζες,


















































Τουρίστες στη Σκιάθο έφαγαν σε ταβέρνα τσιπούρα και αρνίσια παϊδάκια κι έφυγαν κάνοντας φασαρία δίχως να πληρώσουν
Δημοσκόπηση Marc: 26,8% η ΝΔ, 14,3% η ΕΛ.Α.Σ. - «Καίει» την κυβέρνηση η ακρίβεια
Μετά από τέσσερις ημέρες δοκιμών η ελληνική φρεγάτα «Φορμίων» πίσω στο ναυπηγείο της Naval Group
Πετράλωνα: Κατέρρευσε τετραώροφη πολυκατοικία - Συλλήψεις, έρευνες στα συντρίμμια και δραματικές μαρτυρίες
Θεσσαλονίκη: Τραβεστί βρέθηκε νεκρή σε φωταγωγό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η παρούσα έρευνα διεξάγεται στο πλαίσιο της διπλωματικής μου εργασίας και σκοπός της είναι η διερεύνηση της συμπεριφοράς και στάσης των τραπεζικών πελατών, επιδιώκοντας την κάλυψη των εξής στόχων:
1. Προσδιορισμός των επικρατέστερων συνθηκών για κάθε στάδιο της αγοραστικής διαδικασίας των καταναλωτών να χρησιμοποιήσουν/αγοράσουν ένα τραπεζικό προϊόν/υπηρεσία.
2. Προσδιορισμός των παραγόντων που επηρεάζουν την απόφαση των καταναλωτών να χρησιμοποιήσουν/αγοράσουν ένα τραπεζικό προϊόν/υπηρεσία.
3. Προσδιορισμός της επιρροής των δημογραφικών χαρακτηριστικών στην αγοραστική απόφαση των καταναλωτών για ένα τραπεζικό προϊόν/υπηρεσία.
4. Προσδιορισμός των παραγόντων που επηρεάζουν την πιστότητα των πελατών προς το συνεργαζόμενο τραπεζικό ίδρυμα.
Η συμμετοχή σας στην έρευνά μου, μέσω της από πλευράς σας συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου, είναι εθελοντική και ανώνυμη.
Για να συμμετέχετε στην έρευνα αυτή πρέπει να διαθέτετε τραπεζικό λογαριασμό σε τουλάχιστον μία ελληνική συστημική τράπεζα.























































