ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Θάνος Πλεύρης, Κωνσταντίνος Πλεύρης,


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»
Ο Τραμπ προειδοποίησε τους Ιρανούς για τα Στενά του Ορμούζ: «Αν τα κλείσετε, δεν θα έχετε πλέον χώρα» - «Δεν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε κατηγορηματική και αιχμηρή -για τα παιδιά του- διάψευση ότι έχει παντρευτεί με την Τζόρτζια Σιακαβάρα προχώρησε on camera ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.
Ο 84χρονος δικηγόρος ρωτήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 21/12 για το δημοσίευμα ότι αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης με την σύντροφό του αλλά και για τις αντιδράσεις και των δύο παιδιών του και διέψευσε κατηγορηματικά τη σχετική πληροφορία.
«Να ζήσετε» είπαν οι δημοσιογράφοι στον Κωνσταντίνο Πλεύρη με τον ίδιο να απαντά «όχι τέτοια» ενώ στην επόμενη ερώτηση για το αν ευσταθεί το δημοσίευμα περί του γάμου του απάντησε «όχι, δεν αληθεύει».
Όσον αφορά τα σχόλια των δύο παιδιών του, του βουλευτή Θάνου Πλεύρη και της αδελφής του, Φένιας, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης ήταν ακόμα πιο δηκτικός.
«Ποια παροιμία είπατε; Τα τέκνα… Εγώ ξέρω βλακείες τέκνων παιδεύουσι πατέρες» είπε χαρακτηριστικά «καρφώνοντας» κυρίως την αντίδραση του πρώην υπουργού Υγείας.
«Ο γιος μου ασχολήθηκε με κάτι που δεν συνέβη» εξήγησε την αντίδρασή του αυτή ο Κωνσταντίνος Πλεύρης προσθέτοντας ότι «με πήρε τηλέφωνο και πίστευε ότι παντρεύτηκα».
Ο 84χρονος νομικός είπε ακόμα ότι δεν πρόκειται να καλέσει στον γάμο -όποτε αυτός γίνει- τους βουλευτές και τους δημοσιογράφους.
Παρούσα στην στιχομυθία του Κωνσταντίνου Πλεύρη με τους δημοσιογράφους ήταν και η Τζόρτζια Σιακαβάρα η οποία αρκέστηκε να σχολιάσει ότι «δεν με ενοχλεί τίποτα, ο καθένας έχει τη γνώμη του και είναι ελεύθερος να τη λέει».























































