ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έρχεται θερμή εισβολή: Ποιες πόλεις θα «χτυπήσουν» 40αρια
Στη Βρετανία απαγορεύουν τα γυαλιά του Άδωνι σε εστιατόρια, παμπ και θέατρα
Τριμερής αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν στη Μέκκα - Ενεργοποιείται ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής τύπου NATO
Η ΕΛ.Α.Σ. «σφυροκοπά» για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν διαθέτει στρατηγική με αρχή, μέση και τέλος απέναντι
Η ΕΛ.Α.Σ. προειδοποιεί τον Μητσοτάκη: Σε έναν πόλεμο οι πυρηνικές εγκαταστάσεις μπορούν να γίνουν στόχος του εχθρού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μέχρι και ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Τουρκίας και στενός φίλος του Ερντογάν μίλησε ανοικτά εναντίον της σπατάλης που έγινε στο παλάτι που έφτιαξε ο Τούρκος πρόεδρος για να δείξει ότι είναι Σουλτάνος.
Ο Μπουλέντ Αρίντς έκανε μάλιστα αυτές τις δηλώσεις μέσα στην Βουλή κατά την διάρκεια συζήτησης του προϋπολογισμού.
“Πάνω από ένα δισεκατομμύριο τουρκικές λίρες δαπανήθηκαν (640 εκατομμύρια ευρώ). Είναι πολύ υψηλό το κόστος” σημείωσε για να συμπληρώσει ότι ε΄νάντια σε τέτοιες σπατάλες.
“Εγώ όταν ήμουν πρόεδρος της Βουλής δεν έμενα στο επίσημο κτίριο που υπάρχει για αυτή την θέση. Μην με ρωτάτε λοιπόν τι θα έκανα αν έβγαινα Πρόεδρος της Δημοκρατίας” συμπλήρωσε το καρφί του για τον Ερντογάν.























































