ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έρχεται στην Ελλάδα το ισχυρό κύμα καύσωνα που «καίει» την Ευρώπη
Δημοσκόπηση GPO: Ανεβαίνει η ΕΛΑΣ του Τσίπρα, αντέχει ακόμη η ΝΔ, πέφτει συνεχώς το ΠΑΣΟΚ
DW: Ο λόγος που μόλις 6% των γερμανικών νοικοκυριών έχουν κλιματιστικά στα σπίτια τους
«Εϊλάτ 2035»: Η απάντηση του Ισραήλ στον εμπορικό άξονα Άγκυρας, Ντόχας και Ριάντ
Ερντογάν: Ο αγώνας κατά του Ισραήλ γίνεται «για τη δική μας επιβίωση και για την επιβίωση του [τουρκικού] έθνους μας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ελληνισμός είναι ενωμένος και ο αγώνας κάθε Έλληνα είναι αγώνας όλων των Ελλήνων, διακήρυξε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον επιμνημόσυνο λόγο του στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Έγκωμης, για τα θύματα της γενοκτονίας Ελλήνων του Πόντου.
Όπως αναφέρει το ertnews.gr, ο Κύπριος Πρόεδρος πρόσθεσε ό,τι Κύπρος και Πόντος αποτελούν θύματα της επεκτατικής πολιτικής της Τουρκίας και κατά αναλογία, έχουν βιώσει σχεδόν τις ίδιες θηριωδίες, βιαιότητες και λεηλασίες, τον ξεριζωμό και την εξόντωση.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεσμεύτηκε για κάθε στήριξη των Ποντίων πού βρίσκονται στην Κύπρο ενώ ανέφερε επίσης ότι για πρώτη φορά φέτος, και από το νέο σχολικό έτος, η 19η Μαΐου θα καθιερωθεί και ως μια από τις επίσημες ημέρες τιμής στα κυπριακά εκπαιδευτήρια.























































