ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοσιογράφοι,


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Παροχή τακτικών οχημάτων στον Λιβανέζικο Στρατό από τις ΗΠΑ: Πιθανή πώληση 90,5 εκατ. δολαρίων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πέθανε η δημοσιογράφος Αθανασία Συγγελάκη. Υπήρξε ανταποκρίτρια στην Ιταλία για την ΕΡΤ2, αλλά και για μεγάλα διεθνη μέσα, όπως το ΒΒC και της ελληνικής εκπομπής της Deutsche Welle.
Την είδηση έκανε γνωστή ο γιος της Θεόδωρος Ανδρεάδης Συγγελάκης, ο οποίος ακολούθησε τα βήματα της και είναι κι ίδιος ανταποκριτής επίσης στην Ιταλία, με ανάρτησή στο FB.
«Η μητέρα μου, Αθανασία Συγγελάκη, “έφυγε” για το μεγάλο ταξίδι.
»Στην πρώτη της ζωή, λάτρεψε το θέατρο και συνεργάστηκε με θιάσους όπως του Αλεξανδράκη, Βανδή, Βεργή και το Εθνικό, παίζοντας σε δεκάδες θεατρικά έργα για το ραδιόφωνο. Δάσκαλός της, ο Κάρολος Κούν, στο Θέατρο Τέχνης.
»Στην δεύτερη ζωή της αγάπησε την δημοσιογραφία, ως ακούραστη ανταποκρίτρια της ΕΡΤ 2, οπως και του ΒΒC και της ελληνικής εκπομπής της Deutsche Welle στην Ρώμη.
»Συνεργάστηκε με την Rai, ως ηθοποιός και στις ξένες εκπομπές της.
»Της οφείλω πάρα πολλά. Από τα ελληνικά μου, μέχρι την δουλειά μου και μια μεγάλη “μαγκιά”, που την χαρακτήριζε όσο τίποτε άλλο: την ηθική υποχρέωση να υπερασπίζεις τον ασθενέστερο, τον ξεχασμένο, αυτόν που δεν έχει υλικό αντάλλαγμα να σου προσφέρει, χωρίς να υπολογίζεις το όποιο κόστος» αναφέρει.























































