ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βηρυτός, Βρετανία, Βρετανική Πρεσβεία, Διπλωματικό Σώμα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισραήλ, Λίβανος, Χεζμπολάχ,

















































Έχουν ξεσαλώσει οι «μουτζαχεντίν» της Καρυστιανού - Ο Σούρλας δεν απέκλεισε δημοψήφισμα για τη μοιχεία
Φαρχάντ Σαμί (SDF): Ο στρατηγός Μαζλούμ Άμπντι βρίσκεται στη Ροζάβα - Σε πλήρη εξέλιξη η επίθεση των δυνάμεων της Δαμασκού
Δημοσκόπηση Opinion Poll: Σταθερά κάτω από 25% η Ν.Δ. - Μεγάλο πρόβλημα η ακρίβεια
Ο Νικόλας Φαραντούρης αποκάλυψε ότι στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο συζητάνε μέχρι πώς να καταστρέψουν το δολάριο
Διαδηλώσεις Κούρδων έξω από το αμερικανικό προξενείο στην Ερμπίλ: Οργή για «προδοσία» στη Συρία (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Βρετανία ανακοίνωσε την Κυριακή 4/8 ότι οι οικογένειες των υπαλλήλων της στην πρεσβεία της Βηρυτού έφυγαν από τον Λίβανο, λόγω της ρευστής κατάστασης που επικρατεί στην περιοχή και επανέλαβε την έκκληση προς τους πολίτες της να εγκαταλείψουν τη χώρα αυτή, δεδομένου ότι υπάρχει κίνδυνος κλιμάκωσης στη Μέση Ανατολή.
«Ανησυχούμε βαθιά για την ρευστή κατάσταση ασφαλείας στον Λίβανο» είπε ένας εκπρόσωπος του Φόρεϊν Όφις, αναφέροντας ότι έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή περισσότεροι προξενικοί αξιωματούχοι, συνοριοφύλακες και στρατιωτικό προσωπικό.
«Αποσύραμε επίσης προσωρινά τις οικογένειες των αξιωματούχων που εργάζονται στην πρεσβεία της Βηρυτού (…) Όλοι οι Βρετανοί υπήκοοι θα πρέπει να φύγουν από τον Λίβανο τώρα, όσο υπάρχουν ακόμη εμπορικές πτήσεις», πρόσθεσε.






















































