ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































DNA: Οι Έλληνες της Μέσα Μάνης μοναδική γενετική «νησίδα»
Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα
Γιάννης Παναγόπουλος: Δέσμευση λογαριασμών και ακινήτων για 73 εκατ. ευρώ - Το πόρισμα της Αρχής
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία για την αμυντική συμμαχία των αρχαίων μας εθνών
Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου 

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Μέγιστη εθνική απώλεια» χαρακτήρισε τον θάνατο του Κώστα Σημίτη ο Παύλος Γερουλάνος σε ανάρτηση του στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης «Χ», εκφράζοντας τα ειλικρινή συλλυπητήρια του στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος.
«Μέγιστη εθνική απώλεια ο θάνατος του Κώστα Σημίτη. Ό,τι και να πει κανείς είναι λίγο.
»Συνδέθηκε με την Ελλάδα στο απόγειο της διπλωματικής της ισχύος, με την Ελλάδα στην ΟΝΕ, στο επίκεντρο της Ευρώπης και την Κύπρο στην Ε.Ε., με την Ελλάδα των μεγάλων έργων και της αισιοδοξίας των Ολυμπιακών Αγώνων, καθώς και με το διαχρονικό αίτημα του εκσυγχρονισμού της χώρας.
»Ένας Πρωθυπουργός που απέδειξε ότι όταν θέλει η Ελλάδα μπορεί», ανέφερε.
Το Tribune υπενθυμίζει: Ο Κώστας Σημίτης θα μείνει στην ιστορία ως ο πρωθυπουργός της κρίσης των Ιμίων με την Τουρκία, ως ο πρωθυπουργός που παρέδωσε τον ικέτη ηγέτη των Κούρδων Οτζαλάν στους Τούρκους, ως ο πρωθυπουργός του Χρηματιστηρίου, ως ο πρωθυπουργός του ευρώ και για πολλά ακόμα κατορθώματα που εξευτέλισαν την τιμή και την αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού. Δεν καθόλου τυχαίο το ακόλουθο σύνθημα της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ: «Ανδρέα ζεις και σπέρνεις εφιάλτες σε “εκσυγχρονιστές” και νεοδημοκράτες».
Σε αυτό το ΠΑΣΟΚ, που «κλαίει» για τον Σημίτη, αξίζει 4% στις εκλογές. Είναι αμετανόητοι. Διαβάστε ΕΔΩ τι έγραψε η Διαμαντοπούλου.
























































