ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
Συρία: Νέα επανάσταση ενάντια στο τζιχαντιστικό καθεστώς του Τζουλάνι - «Όχι στην Τουρκία»
«Δουλίτσες» δισ. στη Συρία: Ο ένας αδελφός του τζιχαντιστή «προέδρου» Αλ-Σαράα είναι Ρώσος υπήκοος κι ο άλλος (πρώην) στέλεχος της
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μετά τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, πανηγυρίζει για την επιστροφή στην ανάπτυξη.
Συγκεκριμένα, ο κ. Βενιζέλος, αναφερόμενος στις εκτιμήσεις της ΕΛΣΤΑΤ για το ρυθμό ανάπτυξης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Μετά από επτά χρόνια ύφεσης η Ελλάδα επανέρχεται από το 2014 σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης. Οι θετικές προβλέψεις για το 2015 γίνονται πολύ πιο σίγουρες. Αυτή η στατιστική διαπίστωση συνδέεται άμεσα με τις μεγάλες αγωνίες των πολιτών για προστασία και αύξηση των θέσεων εργασίας. Συνδέεται με νέες ευκαιρίες για επενδύσεις και δουλειές, βελτίωση του εισοδήματος, αλλαγή του κλίματος, ανάκτηση της θέσης της χώρας μέσα στην ευρωπαϊκή και τη διεθνή αγορά. Αυτή είναι η πιο ολοκληρωμένη και ενθαρρυντική απόδειξη πως βγαίνουμε από το μνημόνιο και αλλάζουμε φάση ως χώρα. Πως οι θυσίες του λαού πιάνουν τόπο».
























































