ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγγελική Νικολούλη, Αστυνομία, Βασίλης Καλογήρου, Δολοφονίες, Θεσσαλία, Λάρισα, Πηνειός Ποταμός, Τύρναβος, Φως στο Τούνελ,


















































Η Τουρκία απειλεί να βυθίσει το γαλλικό ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo για το καλώδιο
Σάκης Αρναούτογλου: Έρχονται έντονες καταιγίδες - Που και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Ο Ελ-Σαγιέντ αποφεύγει να δηλώσει αν θα υποστηρίξει τον Σούμερ για την ηγεσία της πλειοψηφίας στη Γερουσία
Ο Τζέι Ντι Βανς κατηγορείται για την κατακόρυφη αύξηση των τιμών των καυσίμων
Τεχεράνη: «Η εκτέλεση του Τραμπ» σε ζωντανή μετάδοση από την ιρανική τηλεόραση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ», που μεταδόθηκε την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου, ερεύνησε τις συνθήκες της μυστηριώδους εξαφάνισης του Βασίλη Καλογήρου, ο οποίος βρέθηκε τελικά νεκρός στον Τύρναβο.
Κατά τη διάρκεια της εκπομπής αποκαλύφθηκε ένα νέο στοιχείο που θα μπορούσε να βοηθήσει την Αστυνομία να αποκαλύψει την αλήθεια για τα γεγονότα της νύχτας της 30ης Δεκεμβρίου, όταν ο νεαρός εξαφανίστηκε.
Συγκεκριμένα, ένας σημαντικός μάρτυρας κατέθεσε στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας ότι το βράδυ της εξαφάνισης είδε τον Βασίλη Καλογήρου μαζί με τρία ακόμη άτομα και ένα αυτοκίνητο, κοντά στον Πηνειό ποταμό.
Μόλις η Αγγελική Νικολούλη διάβασε την τελευταία αυτή αποκάλυψη, έκανε τον σταυρό της και διέκοψε τη ροή της εκπομπής για διαφημίσεις, χωρίς να κρύψει την έκπληξή της.























































