ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κωνσταντίνος Γλίξμπουργκ, Φίλιππος Ντε Γκρες (Γλίξμπουργκ),


















































Ισραήλ - Ο επικεφαλής της Σιν Μπετ προειδοποιεί: «Η επόμενη 7η Οκτωβρίου θα συμβεί στο Εϊλάτ»
Ποιος είναι ο Άντι Μπέρναμ, ο επόμενος Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου
Σε πλήρη εξέλιξη η στρατιωτική επαναπροσέγγιση Αιγύπτου και Τουρκίας
Πρώην Αξιωματούχος της Μοσάντ: Το Ισραήλ να εξοντώνει τζιχαντιστές στην Τουρκία - Διευρυνόμενη επιρροή του Κατάρ εντός της κυβέρνησης Τραμπ
Δημοσκόπηση Interview: Ακλόνητη στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ - Τι γίνεται με Σαμαρά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Νίνα Φλορ, σύζυγος του Φίλιππου Ντε Γκρες (Γλίξμπουργκ), γιου του έκπτωτου τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, προκάλεσε συζητήσεις με την υπογραφή της στην ετήσια έκθεση του πολυτελούς θερέτρου της στη Μοζαμβίκη.
Αντί να χρησιμοποιήσει το επίθετο του συζύγου της, επέλεξε να υπογράψει ως «Πριγκίπισσα Νίνα της Ελλάδας».
Η επιλογή αυτή θεωρείται ιδιαίτερη, καθώς πολλοί ανέμεναν ότι η ελβετικής καταγωγής επιχειρηματίας θα υιοθετούσε το επίθετο «Ντε Γκρες», ειδικά μετά την απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας από τα μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας.
Ωστόσο, η ίδια φαίνεται να έχει διαφορετική προσέγγιση στο θέμα.
Η Νίνα Φλορ και ο Φίλιππος Ντε Γκρες παντρεύτηκαν το 2021 στην Αθήνα, αλλά δεν παρευρέθηκαν στον πρόσφατο γάμο του Νικόλαου με τη Χρυσή Βαρδινογιάννη.
Η Ελληνική Δημοκρατία δεν αναγνωρίζει τίτλους ευγενείας, ούτε προφανώς «πρίγκιπες» και «πριγκίπισσες». Κάποιος να συμμαζέψει τα ψώνια των έκπτωτων Γλίξμπουργκ διότι προκαλούν!























































