ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Τραμπ απειλεί την Κίνα με επιπλέον 50% δασμούς εάν δεν άρει τα αντίμετρά της

Ο Τραμπ απειλεί την Κίνα με επιπλέον 50% δασμούς εάν δεν άρει τα αντίμετρά της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Ντόναλντ Τραμπ απείλησε τη Δευτέρα 07/04 να αυξήσει περαιτέρω τους αμερικανικούς τελωνειακούς δασμούς σε βάρος των κινεζικών προϊόντων, κατά 50% «επιπλέον» από την 9η Απριλίου, εάν το Πεκίνο δεν αποσύρει τα αντίμετρά του απέναντι στη δασμολογική επίθεσή του.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ επιβεβαίωσε, επίσης, σε ανάρτησή του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσής του Truth Social ότι δεν θα δώσει συνέχεια στα αιτήματα συναντήσεων με Κινέζους αξιωματούχους κι ότι αντιθέτως «διαπραγματεύσεις με άλλες χώρες, που επίσης ζήτησαν συναντήσεις, θα ξεκινήσουν αμέσως».

Το Μεξικό θα ήθελε να αποφύγει την επιβολή αμοιβαίων δασμών στις ΗΠΑ, δήλωσε η πρόεδρος της χώρας

Η πρόεδρος του Μεξικού Κλαούντια Σεϊνμπάουμ δήλωσε τη Δευτέρα 07/04 ότι η κυβέρνησή της θα ήθελε να αποφύγει την επιβολή αμοιβαίων δασμών στις ΗΠΑ μετά τα σαρωτικά δασμολογικά σχέδια του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, αν και είπε ότι αυτό δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Ο Τραμπ έχει δηλώσει ότι οι ξένες κυβερνήσεις θα πρέπει να πληρώσουν «πολλά χρήματα» για να καταργηθούν οι δασμοί.

Η Σεϊνμπάουμ δήλωσε στην καθιερωμένη πρωινή συνέντευξη Τύπου ότι ο υπουργός Οικονομίας Μαρσέλο Εμπράρ θα συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις με Αμερικανούς αξιωματούχους στην Ουάσιγκτον.

«Όσο το δυνατόν περισσότερο θα θέλαμε να αποφύγουμε την επιβολή αμοιβαίων δασμών», είπε.

«Δεν θα το αποκλείσουμε, αλλά προτιμούμε να συνεχίσουμε τις συνομιλίες».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τραμπ: Εξετάζω «αν και πότε θα ανατινάξω» το Ιράν

Ο Ντόναλντ Τραμπ ΔΕΝ θα εμποδίσει την Τεχνητή Νοημοσύνη – Θα συστήσει «Δύναμη Τεχνητής Νοημοσύνης»

«Η συμφωνία της Μέκκας δεν πρόκειται για μια δεσμευτική συμφωνία» – Χάος στη Μέση Ανατολή – Όλοι οι Άραβες μιλάνε με τους Ισραηλινούς και ο καθένας μόνος του

Πώς Ρωσία, Κίνα και Κατάρ πείθουν τη Δύση να στραφεί εναντίον του εαυτού της

Ο Ντόναλντ Τραμπ διέκοψε το ΣΚ του και επέστρεψε στον Λευκό Οίκο εν μέσω κλιμάκωσης των εχθροπραξιών στη Μέση Ανατολή

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr