ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
ΠΑΣΟΚ: Αυτοί απαρτίζουν την Κεντρική Επιτροπή Συμπαράταξης και Διεύρυνσης - Όλα τα ονόματα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
Ανείπωτη τραγωδία στην Ελευσίνα: 44χρονη σκότωσε τη μητέρα της όταν πάρκαρε
Η Έλενα Καραγεωργοπούλου έφυγε από την Πλεύση Ελευθερίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σίγουρος ότι δεν υποχωρήσει στις απαιτήσεις της Τρόικας εμφανίστηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε δηλώσεις του μετά την συνάντηση που είχε με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου.
“Δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε” δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα.
“Η διαπραγμάτευση είναι σύνθετη κι πολύπλοκη” συμπλήρωσε ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ για να συμπληρώσει ότι “οι εταίροι μας είναι δύσπιστοι και πιεστικοί λόγω του πολιτικού και κοινωνικού κλίματος. Το παιχνίδι είναι δύσκολο, η τρόικα έχει αποτύχει πολλές φορές στις προβλέψεις της”.
Τέλος ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Σαμαρά δήλωσε τέλος πως η ελληνική κυβέρνηση στηρίζει τον Γκίκα Χαρδούβελη.
























































