Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φώκια… βιάζει πιγκουίνο – τα ύστερα του κόσμου (βίντεο)

Φώκια… βιάζει πιγκουίνο – τα ύστερα του κόσμου (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το περιστατικό που καταγράφεται στο βίντεο που ακολουθεί ξεπερνά κάθε φαντασία.

Φώκια έχει κυριολεκτικά βάλει κάτω έναν πιγκουίνο και τον βιάζει.

Οι θεατές δεν πιστεύουν στα μάτια τους βλέποντας το βίντεο, ωστόσο οι βιολόγοι σημειώνουν ότι το εν λόγω φαινόμενο σεξουαλικής κακοποίησης αυτοκρατορικών πιγκουίνων από φώκες στο Marion Island της Ανταρκτικής μόνο σπάνιο δεν είναι.

Μετά από καιρό, οι επιστήμονες που βρίσκονται στην περιοχή κατάφεραν να καταγράψουν το συμβάν σε βίντεο – ντοκουμέντο.

Οι απόψεις για την εν λόγω φώκια βιαστή διίστανται.

Και αυτό διότι μερικοί υποστηρίζουν ότι είναι σεξουαλικά άπειρη, ενώ άλλοι ότι απλά έκανε αυτό που ήθελε να εν συνεχεία αποχώρησε σαν να μην τρέχει τίποτα.

Οι επιστήμονες έχουν βρεθεί μπροστά σε τρία ακόμα παρόμοια περιστατικά, με τη μία μάλιστα φώκια, όταν ολοκληρώνει, εν συνεχεία να τρώει τον αυτοκρατορικό πιγκουίνο!

Μία από τις εξηγήσεις που έχει δοθεί από τους ιθύνοντες για τους αλλεπάλληλους βιασμούς πιγκουίνων, είναι ότι οι φώκες μπορεί να μπερδεύονται και να περνούν τους πιγκουίνους για θηλυκές φώκιες.

Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί και για πολλούς επιστήμονες αποτελεί μία αίολη εξήγηση.

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί για την ιστορία, ότι οι φώκιες ζυγίζουν από 90 μέχρι 215 κιλά και το μήκος τους φθάνει τα δύο μέτρα, ενώ οι αυτοκρατορικοί πιγκουίνοι έχουν βάρος το πολύ μέχρι 16 κιλά και ύψος που σε καμία περίπτωση δεν ξεπερνά το ένα μέτρο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Τζέφρι Έπσταϊν διέταξε 16χρονη να γδυθεί και να του κάνει μασάζ ενώ συνομιλούσε σε ανοιχτή ακρόαση με τον Ντόναλντ Τραμπ

Έφοδος στο ράντσο του Τζέφρι Έπσταϊν: Αναζητούν σορούς κοριτσιών που έπεσαν θύματα «θανατηφόρου κακοποίησης»

Θεσσαλονίκη: Καταγγελία 17χρονης για βιασμό της από 24χρονο μέσα σε περίπτερο

Δις ισόβια στον 39χρονο για τη δολοφονία και τον βιασμό της 11χρονης Βασιλικής στη Μυρτιά Ηλείας

Τη βίαζαν οι αστυνομικοί στο ΑΤ Ομόνοιας και την τραβούσαν βίντεο, λέει το θύμα – «Μην φωνάζεις για να μην ακούσουν οι άλλοι»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr