ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Στο γήπεδο ο Γρηγόρης Δημητριάδης «συγκρούστηκε» με τον Βαγγέλη Μαρινάκη - Σκίστηκε η μπλούζα του Μαρινάκη
Η Ισπανία έδειρε τους «σανδαλάκηδες ακτιβιστές» ενώ προηγουμένως είχε καταδικάσει το Ισραήλ
ΗΠΑ: Το Πεντάγωνο δημοσιοποίησε νέα αποχαρακτηρισμένα βίντεο με UFO
Το Ιράν εισάγει drones από την Κίνα - Σχέδιο δολοφονίας της Ιβάνκα - «Χρυσωρυχείο» τα Στενά του Ορμούζ για το
Η ηλικία απώλειας της παρθενίας ενδέχεται να επηρεάζει την ποιότητα της γήρανσης, σύμφωνα με νέα έρευνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συναγερμός σήμανε το πρωί της Δευτέρας στο Γενικό Νοσοκομείο Θήβας, όταν ένας 72χρονος βρέθηκε νεκρός στη ταράτσα με τη σορό του να βρίσκεται σε προχωρημένη αποσύνθεση.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του e-sterea.gr, ο ηλικιωμένος είχε επισκεφθεί τα επείγοντα του νοσοκομείου το περασμένο Σάββατο (26/7) αντιμετωπίζοντας πρόβλημα υγείας.
Φαίνεται πως έχασε τον προσανατολισμό του και, υπό άγνωστες ακόμη συνθήκες, ανέβηκε σε εξωτερική σκάλα που οδηγεί στην ταράτσα του κτηρίου.
Εκεί, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, άφησε την τελευταία του πνοή, χωρίς να γίνει άμεσα αντιληπτός.
Η σορός του εντοπίστηκε δυο ημέρες αργότερα, το πρωί της Δευτέρας (28/7), από προσωπικό καθαριότητας, το οποίο ειδοποίησε αμέσως τη διοίκηση και τις αρχές.
Η σορός του άτυχου 72χρονου, η οποία βρισκόταν σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, μεταφέρεται για νεκροψία-νεκροτομή, ώστε να διακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.
Η Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας διεξάγει πλήρη έρευνα, ενώ ερωτήματα εγείρονται σχετικά με την ασφάλεια και την επιτήρηση του χώρου, καθώς και για το πώς ένας ασθενής κατάφερε να απομακρυνθεί ανενόχλητος από το Τμήμα Επειγόντων και να βρεθεί σε χώρο ακατάλληλο και επικίνδυνο για πρόσβαση.























































