ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βενεζουέλα, Ντέλσι Ροντρίγκεζ,


















































Δις ισόβια στον 39χρονο για τη δολοφονία και τον βιασμό της 11χρονης Βασιλικής στη Μυρτιά Ηλείας
Θεσσαλονίκη: Καταγγελία 17χρονης για βιασμό της από 24χρονο μέσα σε περίπτερο
Πώς πλούτισε ο Τζέφρι Επστάιν - Τι απέγινε η περιουσία του
Allwyn Final 8: Τζέριαν Γκραντ και… Θωμάς Γουόκαπ απαγγέλλουν μαντινάδες σε άπταιστα Κρητικά στους Καλαϊτζάκη και Λαρεντζάκη (βίντεο)
Με νέο πρόσθετο παγκόσμιο δασμό 10% απαντά ο Ντόναλντ Τραμπ στο Ανώτατο Δικαστήριο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Βενεζουέλα χορηγεί αμνηστία σε 379 πολιτικούς κρατούμενους, σύμφωνα με βουλευτή. Οι Αρχές της Βενεζουέλας παραχώρησαν αμνηστία σε 379 πολιτικούς κρατούμενους, όπως δήλωσε ο βουλευτής που επιβλέπει τη διαδικασία, μετά τη θέσπιση νέου νόμου περί μαζικής αμνηστίας που ακολούθησε την ανατροπή του πρώην ηγέτη Νικολάς Μαδούρο.
Η Εθνοσυνέλευση της Βενεζουέλας υιοθέτησε ομόφωνα τον νόμο την Πέμπτη 19/02, αναπτερώνοντας τις ελπίδες ότι εκατοντάδες πολιτικοί κρατούμενοι που βρίσκονται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής ενδέχεται να απελευθερωθούν σύντομα.
Ο βουλευτής της Εθνοσυνέλευσης Χόρχε Αρεάσα δήλωσε την Παρασκευή 20/02, σε τηλεοπτική του συνέντευξη, ότι συνολικά 379 άτομα «πρέπει να αφεθούν ελεύθερα, με τη χορήγηση αμνηστίας, μεταξύ απόψε και αύριο το πρωί».
«Η Γενική Εισαγγελία έχει υποβάλει αιτήματα στα αρμόδια δικαστήρια για τη χορήγηση μέτρων αμνηστίας», ανέφερε ο ίδιος.
Πολλοί συγγενείς κρατουμένων σε ολόκληρη τη Βενεζουέλα περιμένουν έξω από τις φυλακές εδώ και εβδομάδες για την πιθανή αποφυλάκιση των αγαπημένων τους προσώπων.
Σε εκατοντάδες άτομα έχει ήδη χορηγηθεί υπό όρους απόλυση από την κυβέρνηση της μεταβατικής προέδρου Ντέλσι Ροντρίγκεζ, μετά την επιχείρηση των ΗΠΑ κατά την οποία συνελήφθη ο Μαδούρο.























































