ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ιράν: Ο Αμερικανός πιλότος διασώθηκε από ελικόπτερα που δέχονταν πυρά (βίντεο)
Το Ιράν επικηρύσσει τους πιλότους του καταρριφθέντος αμερικανικού F-15E - Ένοπλες φυλές συμμετέχουν στην αναζήτηση
Παραιτήθηκαν Κεφαλλογιάννης, Τσιάρας και Βαρτζόπουλος
Αλέξης Τσίπρας: «Παρών στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση όποτε και αυτή γίνει»
Συνετρίβη και δεύτερο μαχητικό των ΗΠΑ στον Κόλπο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ολυμπιακός έκανε ένα εξαιρετικό δεύτερο δεκάλεπτο, «ενεργοποιώντας» την άμυνά του για να πάρει μία μικρή διαφορά απέναντι στη Βιλερμπάν και στο φινάλε είχε το καθαρό μυαλό, να «τελειώσει» το ματς όταν οι Γάλλοι έκαναν την αντεπίθεσή τους και να φτάσει σε μία σχετικά άνετη νίκη με 82-74 στην «LDLC Arena», στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της Euroleague.
Οι Πειραιώτες έπιασαν πλέον τη Φενερμπαχτσέ στην κορυφή της βαθμολογίας με ρεκόρ 23-12, τρεις «στροφές» πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου και ισχυροποίησαν σε απόλυτο βαθμό πλέον τη θέση τους για το πλεονέκτημα έδρας.
Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν για άλλη μία φορά σε εξαιρετική βραδιά τον Σάσα Βεζένκοβ, ο οποίος «υπέγραψε» 21 πόντους, ενώ πολύ καλή παρουσία είχαν ο Τάιλερ Ντόρσεϊ (13π.) και κυρίως ο Ντόντα Χολ σε επίθεση (14π.) κι άμυνα (6ρ.).
Τα δεκάλεπτα: 24-25, 39-47, 58-61, 74-82
Οι επόμενοι αγώνες των δύο ομάδων: Στην 26η αγωνιστική η Βιλερμπάν θα παίξει στο Μόντε Κάρλο (8/4 στις 20:30), ενώ ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τη Ρεάλ Μαδρίτης (7/4 στις 21.15).






















































