ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Γκιλ Ρόσενμπεργκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κόμπανι, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Στρατιωτίνες, Τζιχαντιστές,


















































Εμπειρογνώμονας για το Ιράν προειδοποιεί: «Πρέπει να στοχοποιηθεί άμεσα ο νέος Ανώτατος Ηγέτης»
Γερμανικός Τύπος: Ο πόλεμος στο Ιράν φέρνει ελληνοτουρκικές εντάσεις
Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ στην εξουσία - Αναλυτές προειδοποιούν: «Είναι πιο επικίνδυνος από τον πατέρα του»
Λίστα Forbes: Αυτοί είναι οι Έλληνες δισεκατομμυριούχοι το 2026
Οι ΗΠΑ χαρακτηρίζουν «τρομοκράτες» τη Μουσουλμανική Αδελφότητα του Σουδάν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συνέχεια στο θρίλερ με τη Γκιλ Ρόσενμπεργκ, την Ισραηλινή στρατιωτίνα που πολεμά με τους Κούρδους στη Ροζάβα (συριακό Κουρδιστάν) και φημολογείται ότι πιάστηκε αιχμάλωτη από το Ισλαμικό Κράτος.
Η Γκιλ Ρόσενμπεργκ βρίσκεται στο Κουρδιστάν από τις 3 Νοεμβρίου και εντάχθηκε στον γυναικείο στρατό των Κούρδων της Συρίας, στο YPJ.
Την Κυριακή ένα σχόλιο που αναρτήθηκε σε φόρουμ που γράφουν οι τζιχαντιστές, ισχυριζόταν ότι η Ισραηλινή στρατιωτίνα, καναδικής καταγωγής, αιχμαλωτίστηκε στην Κομπάνι μαζί με άλλες γυναίκες Κούρδισσες στρατιωτίνες από το Ισλαμικό Κράτος. Μάλιστα στο φόρουμ αναφερόταν η πρόθεση να ανταλλαχθούν οι αιχμάλωτες με τζιχαντιστές που έχουν πιάσει οι Κούρδοι, αλλιώς οι στρατιωτίνες θα εκτελεστούν.
Οι Κούρδοι στην Κομπάνι διαψεύδουν ότι συνέβη κάτι τέτοιο. “Είναι ένα τεράστιο ψέμα, η Ρόσενμπεργκ βρίσκεται στη Ροζάβα και είναι ασφαλής. Ουδέποτε στάλθηκε στην Κομπάνι να πολεμήσει, οπότε και δεν είναι δυνατόν να αιχμαλωτίστηκε”.























































