ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΕΣΠΑ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος,


















































Ιρανικό τελεσίγραφο στον Τραμπ: «Αν μας χτυπήσετε, τινάζουμε στον αέρα την ενέργεια του Κόλπου»
Έντονη αντιπαράθεση Τραμπ-Χέγκσεθ για τις ελλείψεις πυραύλων που περιορίζουν τα πλήγματα στο Ιράν
Στην τελική ευθεία ο υπερ-πύργος Trump στο Ντουμπάι: Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο του 1 δισ. δολαρίων
Έξι χρόνια από τη μερική οριοθέτηση ΑΟΖ Ελλάδας-Αιγύπτου - Νίκος Δένδιας: «Κατοχυρώσαμε το εθνικό συμφέρον»
Η ΕΛ.Α.Σ. προειδοποιεί τον Μητσοτάκη: Σε έναν πόλεμο οι πυρηνικές εγκαταστάσεις μπορούν να γίνουν στόχος του εχθρού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αλλαγές στην κατάθεση εγγυητικής επιστολής για τα προγράμματα του ΕΣΠΑ βρίσκονται στα σκαριά και στο πλαίσιο αυτό το υπουργείο Ανάπτυξης πραγματοποιεί συζητήσεις τόσο με τις τράπεζες όσο και με τον ΕΦΕΠΑΕ.
Όπως ανέφερε σε συνέντευξή του στην τηλεόραση της ΝΕΡΙΤ ο υφυπουργός Ανάπτυξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, θα μπορούσε παραδείγματος χάρη η τράπεζα να έχει ένα λογαριασμό τον οποίον όμως δε θα χρησιμοποιεί ο επενδυτής και από αυτόν τον λογαριασμό θα πληρώνει απευθείας τους προμηθευτές.
Επίσης, υπενθύμισε ότι καταβάλλονται προσπάθειες για την απλοποίηση του φακέλου, σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια, για να μην υπάρχει μεγάλη γραφειοκρατία και να μη χάνουν χρόνο οι επιχειρηματίες.























































