ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Λευκός Οίκος, Μισέλ Ομπάμα, Μπάρακ Ομπάμα, Φωτογραφίες, Χριστούγεννα, Χριστουγεννιάτικο Δέντρο,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το πνεύμα των Χριστουγέννων «χτύπησε» τον αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, που χθες φωταγώγησε το εθνικό χριστουγεννιάτικο δέντρο, στο καθιερωμένο ετήσιο τελετουργικό κοντά στο Λευκό Οίκο.
Ο Ομπάμα, μαζί με την Πρώτη Κυρία Μισέλ και τις δυο τους κόρες μέτρησαν αντίστροφα έως το άναμμα του δέντρου και έστειλε μήνυμα ευχαριστίας στα αμερικανικά στρατεύματα που θα είναι μακριά από τις οικογένειές τους κατά τη διάρκεια της περιόδου των εορτών.
«Αυτά τα Χριστούγεννα, στέλνουμε τις ευχές μας και δίνουμε τις ευχαριστίες μας στους άνδρες και τις γυναίκες των στρατιωτικών μας, οι οποίοι συμβάλλουν στην υλοποίηση των ευχών μας. Και όπως έχουμε εμείς σφιχτά στην αγκαλιά μας τους αγαπημένους μας ας θυμηθούμε τις οικογένειες των στρατιωτικών των οποίων οι αγαπημένοι τους είναι μακριά από το σπίτι. Είναι οι ήρωες μας, και αξίζουν την ειλικρινή ευγνωμοσύνη μας και την ολόψυχη στήριξή μας», είπε ο πρόεδρος Ομπάμα.























































