ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Κύπρος επιλέγει ισραηλινά άρματα μάχης για να αντιμετωπίσει την τουρκική απειλή
Ο Νικόλας Φαραντούρης στη Ζάμπια - Συνάντησε Έλληνες και Ελληνορθόδοξους: «Μία δυναμική ελληνική κοινότητα συνεχίζει να δημιουργεί και να εκπροσωπεί
Προειδοποίηση Τραμπ προς Ιράν για σοβαρές συνέπειες: «Ελέγχουμε πλήρως τα Στενά του Ορμούζ»
Γαλλοεβραίος τουρίστας με κιπά δέχθηκε επίθεση δύο φορές στη Ρώμη ενώ οι δράστες φώναζαν «Λευτεριά στην Παλαιστίνη»
Τραγωδία στην Κίμωλο: Νεκρός 17χρονος ενώ έκανε μπάνιο στο σπίτι που διέμενε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην απόφαση για την υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα για την προεδρία της Δημοκρατίας, αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας σε εκδήλωση του Τομέα Αυτοδιοίκησης του ΠΑΣΟΚ.
Όπως είπε ο κ. Βενιζέλος, σκέφτηκαν πολύ προσεκτικά με τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά.
«Γιατί για να πετύχουμε, καταλήξαμε στην επιλογή ενός προσώπου που εκπληρώνει στο ακέραιο τις προδιαγραφές του προεδρικού αξιώματος» ανέφερε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, υπογραμμίζοντας ότι επέλεξαν τον κ. Σταύρο Δήμα, «ένα πολιτικό πρόσωπο μετριοπαθές, με μακρά διαδρομή, ευπαρουσίαστο διεθνώς, με μεγάλη υπουργική και κυβερνητική εμπειρία, καταξιωμένο ως Επίτροπος Περιβάλλοντος στην ΕΕ και μπορεί να ασκήσει τα καθήκοντα του ρυθμιστή του πολιτεύματος, του εκπροσώπου της εθνικής ενότητας, του συμβόλου της συναίνεσης».
«Πιστεύω ότι είναι ο καταλληλότερος διάδοχος του Κάρολου Παπούλια» τόνισε ο κ. Βενιζέλος.
























































