Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Σεμίραμις Παπανικολοπούλου
Αστρολογική Πολιτική Κοινωνική Σύμβουλος

Πολιτική Αστρολογία: Δύο χρόνια κόλασης μπροστά μας που θα αλλάξουν τον κόσμο

Πολιτική Αστρολογία: Δύο χρόνια κόλασης μπροστά μας που θα αλλάξουν τον κόσμο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένα από τα πιο σπάνια αστρολογικά φαινόμενα, γνωστό ως διέλευση – έκλειψη του Ερμή, θα λάβει χώρα την ερχόμενη Δευτέρα, επηρεάζοντας τα ζώδια για δύο χρόνια αλλά και «δρομολογώντας» γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το φαινόμενο παρουσιάζεται 13-14 φορές κάθε αιώνα και θα είναι ορατό στη δυτική Ευρώπη, στην ανατολική και τη βόρεια Αμερική, και σε μέρος της νότιας.

Η διάρκειά του θα είναι επτάμισι ώρες. Εκτός από το φαινόμενο, είναι σημαντικό να αναλύσουμε και τις ευθυγραμμίσεις των πλανητών που θα σχηματιστούν την ίδια στιγμή και είναι εξίσου σπάνιες.

Έτσι, ο Άρης και ο Δίας, που είχαν χρόνια να πραγματοποιήσουν τροχιά γύρω από τη Γη, θα βρεθούν ακριβώς απέναντι από την Αφροδίτη και τον Ερμή.

Οι όψεις του Μαΐου, όσο κι αν αυτό δεν αρέσει σε κάποιους, θα σημάνουν το τέλος πολλών ηγετών της Ευρώπης, μεταξύ άλλων και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Με μαθηματική ακρίβεια οδηγούμαστε σε περίοδο ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων, με την ανάγκη σύστασης οικουμενικής κυβέρνησης να είναι πιθανό να προηγηθεί των -έτσι κι αλλιώς πρόωρων- εκλογών. Αυτό θα εξαρτηθεί από το επόμενο χρονικό διάστημα.

Σε ό,τι αφορά τον ελλαδικό χώρο, υπάρχει περίπτωση να ζήσουμε θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο και ακραία καιρικά φαινόμενα, ενώ οι πολιτικές αναταραχές που θα προκύψουν ίσως μας βγάλουν τελικά από το ευρώ. Δυστυχώς, αυτό που προβλέπω είναι ότι θα επικρατήσουν η φτώχεια, η πείνα και η δυστυχία.

Σημαντικά, όμως, θα είναι αυτά που θα συμβούν και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το φαινόμενο της διέλευσης του Ερμή δεν κάνει εξαιρέσεις. Δυστυχώς, η Γαλλία θα βρεθεί ξανά στο μάτι του κυκλώνα και θα σημειωθούν αιματηρές διαδηλώσεις, που θα συνοδευτούν από τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι. Από τρομοκρατικό χτύπημα στην Κωνσταντινούπολη θα κλονιστεί και ο Ρετζέπ – Ταγίπ Ερντογάν.

Τρομοκρατικό χτύπημα θα έχουμε και στην καρδιά της Αμερικής, ενώ θα γίνουν απόπειρες δολοφονίας του υποψήφιου για το χρίσμα του ρεπουμπλικανικού κόμματος για την αμερικανική προεδρία Ντόναλντ Τραμπ και του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν.

Η νότια Αμερική θα βιώσει ακραία καιρικά φαινόμενα, τσουνάμι και σεισμό, ενώ θα συμβούν και δυστυχήματα σε ξηρά, αέρα και θάλασσα. Τρομοκρατικά χτυπήματα θα ζήσουν, επίσης, η Γερμανία, οι Βρυξέλλες, η Σουηδία, η Ρωσία και η Αγγλία, η οποία θα κλονιστεί και από οικονομικής πλευράς.

Ξεκινά μια διετία της κολάσεως, που θα αλλάξει την Ελλάδα και όλον τον πλανήτη.

Η τελευταία ευθυγράμμιση του φαινομένου συνέβη το 1910

Ιστορικά, το φαινόμενο έχει ταυτιστεί αστρολογικά με σημαντικά γεγονότα. Μόνο τον 20ό και τον 21ο αιώνα, η διέλευση – έκλειψη του Ερμή πραγματοποιήθηκε τα έτη 1927, 1937, 1940, 1953, 1957, 1960, 1973, 1986, 1993 (συνέπεσε με την πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη), 1999, 2003, 2006. Ο συνδυασμός γίνεται πιο έντονος όταν το φαινόμενο συμπληρώνεται αστρολογικά από την ευθυγράμμιση Ερμή, Αφροδίτη, Γης, Αρη και Δία. Η τελευταία φορά που αυτοί οι πλανήτες ήταν σε τόσο στενή ευθυγράμμιση ήταν το 1910 (εξέγερση του Κιλελέρ, εφαρμογή της Μεγάλης Ιδέας, κοινωνικές και πολιτικές μεταρρυθμίσεις, σεισμός στα Χανιά, κομήτης Χάλεϊ, εκλογές Δραγούμη). Παρόμοιες ευθυγραμμίσεις πλανητών είχαν γίνει το 1915, το 1955 και το 1966.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τα Π-Αστρικά της εβδομάδας: Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω – Το στρατηγικό σχέδιο της βελτίωσης

Χειμερινό Ηλιοστάσιο – Νέα Σελήνη Δεκεμβρίου: «Αύριο θα είναι μια άλλη μέρα»

Πανσέληνος Δεκεμβρίου στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει

Τα Π-Αστρικά της εβδομάδας: Πανσέληνος στους Διδύμους – Βιαστείτε γιατί χανόμαστε

Τα Π-Αστρικά της εβδομάδας: Νέα Σελήνη στον Τοξότη – Ο θρίαμβος της αισιοδοξίας!

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr