Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Σεμίραμις Παπανικολοπούλου
Αστρολογική Πολιτική Κοινωνική Σύμβουλος

Πολιτική Αστρολογία: Το 2020 έτος «θολό» – Πόλεμοι και αλλαγές συνόρων

Πολιτική Αστρολογία: Το 2020 έτος «θολό» – Πόλεμοι και αλλαγές συνόρων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μια προσευχή θα σώσει την ανθρωπότητα μιας και το θολό έτος 2020 είναι η αφετηρία για τις επερχόμενες παγκόσμιες ανακατατάξεις, την αλλαγή συνόρων, τους πολέμους, τον θάνατο, το αίμα, την πείνα και τον φόβο.

Τα χέρια λυσσαλέων φιλοπόλεμων ηγετών θα οπλιστούν και θα ξαναμοιράσουν τον πλανήτη με τη βία, την τρομοκρατία και τη φωτιά.

Από άκρη σε άκρη η Γη θα αναποδογυρίσει με την Ελλάδα εν μέσω της πυρωμένης Μεσογείου.

Πολιτικά, υπόσχεται για την χώρα μας «αναταράξεις» με πιθανό εκλογικό αιφνιδιασμό, πλήρη έξαρση του μεταναστευτικού -με προβλήματα στα σύνορα από Βορρά και στην Ρόδο- οικονομική ανάπτυξη και θέμα ηγεσίας στην Εκκλησία.

Το 2020, είναι μια από εκείνες τις στιγμές που θα καθόμαστε δίπλα στο παράθυρο παρακολουθώντας τα ιστορικά γεγονότα να συμβαίνουν μπροστά στα μάτια μας.

Θα παρακολουθούμε και θα προσευχόμαστε.

Είναι το έτος που ο καπιταλισμός θα «δύσει» μόλις οι βαριές κουρτίνες της παγκοσμιοποίησης ανοίξουν και τότε χυθεί άπλετο φως στο χάος των μυστικών συνωμοσιών και των σοκαριστικών συμφωνιών κατά της ανθρωπότητας.

Σκληρά παιχνίδια εξουσίας, σκάνδαλα, άνοδο των ακροδεξιών εθνικιστών σε ολόκληρη την Ευρώπη και το τέλος του Ταγίπ Ερντογάν στην Τουρκία θα αλλάξουν το ρου της ιστορίας.

Η Μέση Ανατολή, θα φλεγεί από έναν νέο πόλεμο ενώ η γηραιά ήπειρος από μια διαφορετική και συνάμα σφοδρή τρομοκρατία.

Εξεγέρσεις λαών, ακραία καιρικά φαινόμενα και σεισμούς όπως στην Αλβανία, αναμένονται σε Παρίσι, Αγγλία, Ρωσία, Τουρκία, Γερμανία και Ιταλία.

Στο προσκήνιο το παγκόσμιο εμπόριο, τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα, η κλιματική αλλαγή, η αναδιάρθρωση Διεθνών ιστορικών συνθηκών και προβλήματα με το ευρώ θα επηρεάσουν την Ιταλία, την Γερμανία, την Ελλάδα και την Τουρκία.

Η Κίνα θα επεκτείνει την εξουσία και την επιρροή της σε μια προσπάθεια να ξεπεράσει τις Η.Π.Α. ως κυρίαρχη υπερδύναμη.

Με το «Καλή χρονιά» δύο ισχυροί, σκοτεινοί πλανήτες, Κρόνος και Πλούτωνας θα έρθουν αντιμέτωποι με μια εφιαλτική σύνοδο στις 12 Ιανουαρίου στον Αιγόκερω.

Ο Κρόνος θα δείξει τα δόντια του και ο Πλούτωνας θα προκαλέσει Θεογονία.

Στην αντίθεση των δύο αυτών πλανητών το 2001 έπεσαν οι δίδυμοι πύργοι στην Αμερική με τους 3.000 νεκρούς, το 1966 άρχισε ο πόλεμος του Βιετνάμ και ακόμα πιο πίσω, το 1898, η Αμερική έγινε παγκόσμια δύναμη μετά τον ισπανικό / αμερικανικό πόλεμο.

Ο Κρόνος αλλάζει θέση και στις 2 Μαρτίου θα περάσει στον Υδροχόο (σ.σ. η Αθήνα ανήκει σε αυτό το ζώδιο) όμως στην ανάδρομη πορεία του προς τον Αιγόκερω την 1η Ιουλίου θα προκαλέσει σκοτεινά βαριά γεγονότα όπως δολοφονίες ηγετών, πτώσεις Κυβερνήσεων και συγκρούσεις για τον ορυκτό πλούτο και τον υλισμό.

Ωστόσο, με την επιστροφή του στις 17 Δεκεμβρίου και πάλι στον Υδροχόο, τότε θα βιώσουμε την Βασιλική σύνοδο του με τον Δία, σηματοδοτώντας μια σημαντική μακροπρόθεσμη στροφή προς μια πιο δίκαιη κοινωνία.

Η αλλαγή των συζεύξεων από τη Γη στον Αέρα θα δώσει έμφαση σε νέες ιδέες, πληροφορίες, τεχνολογία, ισότητα για όλους και σεβασμό στο περιβάλλον μας.

Ο Κρόνος με τον Δία εγκαινιάζουν έναν νέο κύκλο στις αεροπορικές εταιρίες προκαλώντας βαθιές αλλαγές στην παγκόσμια πολιτική και οικονομία.

Το νέο έτος είναι η χρονιά του λευκού μεταλλικού αρουραίου.

Σύμφωνα με τη θεωρία του κινεζικού Ωροσκοπίου, συνδέεται με το χάλυβα, το όπλο ή τον ισχυρό άνεμο.

Μιλάμε λοιπόν για μια καθοριστική χρονιά με έντονα off-track.

Πολλοί άνθρωποι θα αποφασίσουν να αλλάξουν τη σταδιοδρομία τους, ακόμα και τους συνεργάτες τους.

Προσέξτε, όμως, τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται!

O αριθμός της χρονιάς είναι το ιερό 4 της τετρακτύδος που εκπροσωπεί τα τέσσερα στοιχεία της φύσης με την μοίρα Κλωθώ, να πλέκει με την ρόκα της το πεπρωμένο του ανθρώπου, επιτρέποντας μας να θέσουμε τα θεμέλια για τον μελλοντικό εαυτό μας και, ενδεχομένως, να δημιουργήσουμε έναν καλύτερο κόσμο. Ο αριθμός 4 συνδέεται επίσης με τα χρήματα.

Σεληνιακές εκλείψεις 2020

Στις 10 Ιανουαρίου αναμένεται μια πλημμυρική έκλειψη στο ζώδιο του Καρκίνου με ακραία καιρικά φαινόμενα σε Ευρώπη, Ασία, Αυστραλία, Αφρική, Μεγάλη Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Ατλαντικό και Ινδικό ωκεανό.

Το φαινόμενο θα επαναληφθεί στις 5 Ιουνίου στο ζώδιο του Τοξότη επηρεάζοντας την Ευρώπη, μεγάλο μέρος της Ασίας, της Αυστραλίας, της Αφρικής, της Νότιας / Ανατολικής Νότιας Αμερικής, του Ειρηνικού, του Ατλαντικού, του Ινδικού Ωκεανού, της Ανταρκτικής.

Η τρίτη (ίδια) έκλειψη θα πραγματοποιηθεί στις 29-30 Νοεμβρίου στο ζώδιο των Διδύμων επηρεάζοντας και πάλι την Ευρώπη, μεγάλο μέρος της Ασίας, της Αυστραλίας, της Βόρειας Αμερικής, της Νότιας Αμερικής, του Ειρηνικού, του Ατλαντικού, της Αρκτικής.

Ηλιακές εκλείψεις 2020

Λέξη «κλειδί» η ασφάλεια της πατρίδας!

Με νέα σελήνη στις 20-21 Ιουνίου και ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Καρκίνου (ορατή και από την Ελλάδα) το φαινόμενο παρουσιάζει μεγάλη ομοιότητα με την έκλειψη του 2001 καθώς τα δύο σημαντικά αστρολογικά γεγονότα πέφτουν στο ίδιο ακριβώς βαθμό, αφού είναι ενωμένες με το βόρειο κόμβο τη Σελήνης και καθιστώντας ευκολότερα την μεταφορά γεγονότων ξαφνικά και με πολλή ενέργεια.

Η Αμερική βάλλεται σθεναρά με σημαντικές απώλειες στο Χρηματιστήριο, τρομοκρατικές επιθέσεις στην καρδιά της στην Νέα Υόρκη και την Ουάσινγκτον, σεισμοί και εκρήξεις ηφαιστείων, συλλήψεις, σκάνδαλα και μια προ των πυλών απόπειρα δολοφονίας του Τράμπ.

Τότε ξεκινά και η αντίστροφη μέτρηση για το μέλλον του Πρόεδρου της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογαν.

Στις 14 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ολική Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη.

Super moon στις 9 Φεβρουαρίου, 9 Μαρτίου, 8 Απριλίου και 7 Μαΐου.

Blue moon στις 31 Οκτωβρίου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τα Π-Αστρικά της εβδομάδας: Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω – Το στρατηγικό σχέδιο της βελτίωσης

Χειμερινό Ηλιοστάσιο – Νέα Σελήνη Δεκεμβρίου: «Αύριο θα είναι μια άλλη μέρα»

Πανσέληνος Δεκεμβρίου στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει

Τα Π-Αστρικά της εβδομάδας: Πανσέληνος στους Διδύμους – Βιαστείτε γιατί χανόμαστε

Τα Π-Αστρικά της εβδομάδας: Νέα Σελήνη στον Τοξότη – Ο θρίαμβος της αισιοδοξίας!

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr