Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Γιώργος Στιβαχτής
Msc in Health Management

Γιατί δεν μπορώ να υποτιμήσω την κυβερνητική συμμαχία…

Γιατί δεν μπορώ να υποτιμήσω την κυβερνητική συμμαχία…
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Θα βρει η κυβερνητική πλειοψηφία τους 180 βουλευτές ώστε να εκλέξει νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας; Θα πάμε σε εκλογές; Θα κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Μπορεί να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ;

Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που εκφράζονται καθημερινά μέσω των πολιτικών και των ΜΜΕ της χώρας.

Έτσι λοιπόν, καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες σε απανωτά ερωτήματα και διλήμματα που μοναδικό σκοπό έχουν να διχάσουν τον κόσμο.

Έχουμε διαβάσει στην ιστορία για πληθώρα πολιτικών συστημάτων που εφαρμόστηκαν και τα αποτελέσματα αυτών. Όμως διαχρονικά στην ιστορία μία ήταν η πολιτική που εφαρμόστηκε με μεγάλη επιτυχία. Dividi e impera. Διαίρει και βασίλευε…

Στο βάθος της ιστορίας χάνεται η πατρότητα της εν λόγω φράσης. Μπορεί να την ανέφερε ο Φίλιππος της Μακεδονίας ή ο Ιούλιος Καίσαρας, μπορεί ακόμα και ο Μακιαβέλι.

Μπορεί να μην ξέρουμε την πατρότητα της φράσης όμως γνωρίζουμε πολύ καλά τον τρόπο που εφαρμόστηκε στη χώρας μας από τους πολιτικούς μας.

Αριστεροί- δεξιοί, πατριώτες και μη, Καραμανλής ή τανκ και άλλα πολλά διλήμματα με απώτερο σκοπό να διχάσουν τον λαό και να τον απομακρύνουν από τα πραγματικά προβλήματα που τους βασανίζουν.

Για να επανέλθω στα ερωτήματα που αναφέρω στην αρχή θεωρώ ότι εξυπηρετούν τον ίδιο ακριβώς σκοπό. Διχασμό και αποπροσανατολισμό. Επιδιώκουν τον λαό της χώρας γονατισμένο, υποταγμένο στα μεγάλα funds, στα αφεντικά τους.

Δεν ξέρω αν θα καταφέρει η κυβέρνηση να μαζέψει τους 180 βουλευτές που χρειάζεται για να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ξέρω όμως με σιγουριά ότι θα κάνει ότι περνά από το χέρι της για να το καταφέρει.

Δεν είναι μόνο ότι η συμμαχία του Σαμαρά – Βενιζέλου θα χάσει την εξουσία. Είναι ότι θα δώσει την δυνατότητα σε έναν νέο πολιτικό χώρο να έχει πρόσβαση σε πληροφορίες – στοιχεία των τελευταίων ετών. Αυτό είναι κάτι που απεύχονται όλοι τους.

Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα. Ας σταθούμε στο ύψος μας και ας δώσουμε τη μάχη μας για το μέλλον μας, για την δημοκρατία σε αυτή τη χώρα.

Οι παίχτες όλοι έχουν κάτσει στο τραπέζι. Τα φύλα μοιράζονται…

  • Μάτι-Τέμπη, «βδέλλες» και «ύαινες» – Ισοζύγιο της ντροπής
    Εκπαιδευτικός, E.E. Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Αντιπρόεδρος
  • «Ρωσικός Κόσμος»: Μία «μεγαλοϊδεατική» χίμαιρα δια χειρός Ντούγκιν
    Ανεξάρτητος Αρθρογράφος
  • Ο «Ρωσικός Κόσμος» αποκρυφιστική δυϊστική (μανιχαϊστική) κοσμολογία, μια τεχνητή έννοια εθνικισμού και ιμπεριαλισμού
    Ανεξάρτητος Αρθρογράφος
  • Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
    Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
    Follow @tribunegr