Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κορυφαίος πορνοστάρ παράτησε τις “τσόντες” λόγω έρωτα

Κορυφαίος πορνοστάρ παράτησε τις “τσόντες” λόγω έρωτα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιταλία, Πορνοστάρ,

“Θρηνεί” η κινηματογραφική βιομηχανία των ερωτικών ταινιών την “απώλεια” ενός από τους κορυφαίους πρωταγωνιστές της. Ο θρύλος των ταινιών ενηλίκων, Ρόκκο Σιφρέντι, αποφάσισε να παρατήσει την καριέρα του για τα μάτια της γυναίκας του.

Ο 50χρονος, του οποίου το πραγματικό του όνομα είναι Ρόκκο Αντόνιο Τάνο, πήρε την απόφαση αυτή ύστερα από την συμμετοχή του στο τηλεοπτικό ριάλιτι της Ιταλικής τηλεόρασης «Survivor».

star_2

Μάλιστα, φεύγοντας από το ριάλιτι, εξομολογήθηκε σε έναν φίλο του: «Ποτέ δεν ένιωσα τόσο γυμνός, όπως ένιωσα εκεί. Έμεινα μόνος και μου δόθηκε αρκετός χρόνος να σκεφτώ τι είναι σημαντικό. Και συνειδητοποίησα ότι δεν θέλω να χάσω την σύζυγό μου. Οπότε, θα αφήσω το πορνό».

Μία από τις φαν του, η 33χρονη Μαρία Φιλιέρο δήλωσε: «Είναι πολύ καλός και το να εγκαταλείψει το πορνό θα είναι μια μεγάλη απώλεια για την βιομηχανία».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Γκρέτα Τούνμπεργκ έβαψε πράσινο το Μεγάλο Κανάλι της Βενετίας

DW: «Μυστηριώδη» θανατηφόρα κρούσματα τροφικής δηλητηρίασης τουριστών στην Τουρκία

«Σαφάρι Θανάτου» στο Σαράγεβο: Πλούσιοι τουρίστες πλήρωναν έως και 100.000 ευρώ για να πυροβολούν αθώους πολίτες – Πριμ για τη δολοφονία παιδιών

Ρένα Δούρου: «Ανοίγει ο δρόμος για τη συμμετοχή της Τουρκίας στο SAFE και τις ευρωπαϊκές δομές άμυνας και ασφάλειας»

Το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό πιέζει την Ιταλία να μας παραδώσει τις φρεγάτες έως το 2028

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr