ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Αλέκα Καμηλά βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής ΟΚ! του Θέμη Γεωργαντά στο Mad και έκανε απίστευτες αποκαλύψεις σε μια συνέντευξη «έξω από τα δόντια».
Η παρουσιάστρια αποκάλυψε με ποια Ελληνίδα παρουσιάστρια θα έκανε κάτι… ερωτικό, ενώ εξομολογήθηκε χωρίς δισταγμό γιατί δέχεται τα παράπονα του συζύγου της, Πέτζα Στογιάκοβιτς.
«Με την Φαίη Σκορδά άνετα θα έβγαινα και θα έκανα και κάτι!», δήλωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του «Όλα Παίζουν».
Όσον αφορά στο λόγο που της παραπονιέται ο σύζυγός της; Η ίδια είπε: «Ο άντρας μου γκρινιάζει γιατί ίσως θα ήθελε να του κάθομαι περισσότερο!» και κατόπιν αποκάλυψε, ότι «σε κάποια επίδειξη κάποιος μας έπαιρνε μάτι όταν αλλάζαμε μαγιό και άρχισα να τον κυνηγάω γυμνή».
Ποια ήταν η αντίδραση της Φαίης Σκορδά στα λεγόμενα της Αλέκας Καμηλά; «Είναι το πιο ωραίο κομπλιμέντο που μου έχουν κάνει ποτέ. Πραγματικά είναι ό,τι πιο ωραίο έχω ακούσει! Σήμερα στο “Όλα Παίζουν” θα της στείλω λουλούδια!», σχολίασε με χιούμορ η παρουσιάστρια.























































