ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Τροχαίο,

















































Φοβισμένος Ερντογάν: Το Ισραήλ ενδέχεται να στοχοποιήσει την Τουρκία στο μέλλον
Λιβύη: Το «άκυρο» ανυπόστατο τουρκολυβικό μνημόνιο και οι ενστάσεις για την Κρήτη
Μήνυμα Οτσαλάν: «Ο σοσιαλισμός οφείλει να είναι ο αγώνας για την απελευθέρωση των λαών»
Ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών διαχώρισε τη θέση του από τα κομματικά σχέδια της Καρυστιανού
Ο Μπασάρ αλ Άσαντ μαθαίνει ρωσικά και επιθυμεί να εργαστεί ως οφθαλμίατρος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ασυνείδητος οδηγός χτύπησε με το αυτοκίνητό του τον πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό, τον εκσφενδόνισε τρία μέτρα μακριά στο οδόστρωμα και τον εγκατέλειψε χτυπημένο. Θύμα του τροχαίου ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.
Τραγικές στιγμές έζησε τα ξημερώματα της Παρασκευής ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος όταν χτυπήθηκε από αυτοκίνητο έξω από γνωστό εστιατόριο στο Γκάζι.
Ο οδηγός μάλιστα, αντί να κατέβει από το αυτοκίνητο για να τον βοηθήσει, τον εγκατέλειψε και εξαφανίστηκε, σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα.
Περαστικοί ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και λίγα λεπτά αργότερα βρέθηκε στο σημείο ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Κρατικό Νικαίας προκειμένου να διαπιστωθεί πόσο σοβαρά είχε τραυματιστεί.
Ύστερα από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε διαπιστώθηκε ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας αν και από το χτύπημα, ο ηθοποιός παραπονιέται για έντονους πόνους στη μέση ενώ έχει σε όλο του το σώμα μώλωπες.
Ο ίδιος δήλωσε για το συμβάν που θα μπορούσε να είχε αποβεί μοιραίο:
«Με χτύπησε αυτοκίνητο που με εκσφενδόνισε τρία μέτρα στον αέρα και με πέταξε στα κάγκελα του διαζώματος. Πονούσα φρικτά στη μέση και ήμουν γεμάτος μώλωπες. Πρόκειται για έναν ασυνείδητο οδηγό που με εγκατέλειψε. Ζω από ένα θαύμα».























































