ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Σπύρος Χαριτάτος,

















































ΑΔΕΔΥ: Πανελλαδική απεργία την Τρίτη 16/12 - Ποιοι συμμετέχουν - Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ - Ένας ήρωας μουσουλμάνος επιτέθηκε στους τζιχαντιστές - Μεγάλος σεβασμός από τον Τραμπ
Η σφαγή των Εβραίων - Πατέρας και γιος οι μακελάρηδες - 10χρονη μεταξύ των νεκρών
Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ: Ένοπλοι άνοιξαν πυρ σε γιορτή του Χανουκά στην παραλία Μπόντι
Αίγιο: Νεκρός ο ασθενής που γρονθοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πενθεί η οικογένεια του γνωστού δημοσιογράφου και παρουσιαστή Σπύρου Χαριτάτου, καθώς ο πατέρας του Αποστόλης Μπαράκος έχασε το πρωί της Πέμπτης τη ζωή του και μάλιστα την ώρα που οδηγούσε στο κέντρο του Αιγίου!
Όπως έγινε γνωστό, ο 78χρονος εν ζωή αυτοκινητιστής-οδηγός ταξί, βρισκόταν στο αυτοκίνητό του επί της Κλεομένους Οικονόμου όταν αισθάνθηκε δυσφορία.
Σταμάτησε όμως να οδηγεί καθώς δυστυχώς υπέστη ανακοπή της καρδιάς.
Οι καταστηματάρχες που είδαν το αυτοκίνητο ακινητοποιημένο ειδοποίησαν ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Αιγίου, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δυστυχώς δεν επανήλθε και έτσι κατέληξε γύρω στις 10.30 το πρωί.
Η κηδεία του έγινε την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου στις 3 το μεσημέρι στην Παναγία Φανερωμένη Αιγίου, ενώ η οικογένεια παρακαλεί, αντί στεφάνων να δοθούν χρηματικά ποσά υπέρ του “Χαμόγελου του Παιδιού”.






















































