Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Τόνι Μαυρίδης “καίει” την Παπαρίζου – Τι αποκάλυψε με λεπτομέρειες για την τραγουδίστρια

Ο Τόνι Μαυρίδης “καίει” την Παπαρίζου – Τι αποκάλυψε με λεπτομέρειες για την τραγουδίστρια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Έλενα Παπαρίζου, Τόνυ Μαυρίδης,

Ο Τόνι Μαυρίδης και η Έλενα Παπαρίζου συστήθηκαν από κοινού στο ελληνικό κοινό.Οταν γνωρίσαμε την τραγουδίστρια από την πρώτη συμμετοχή της στη Eurovision, μαζί της συστήθηκε στο ελληνικό κοινό και ο μάνατζέρ της και σύντροφός της Τόνι Μαυρίδης.

Ο Τόνι Μαυρίδης συνέχισε να είναι στο πλευρό της τραγουδίστριας και στο απόγειο της δόξας της τα δημοσιεύματα τούς ήθελαν συνεχώς να παντρεύονται και να αποκτούν παιδί, ώσπου ξαφνικά κάποια στιγμή, ύστερα από 12 χρόνια σχέσης, χώρισαν.

Από τον χωρισμό τους έχουν περάσει χρόνια και τόσο η Έλενα Παπαρίζου όσο και ο Τόνι Μαυρίδης έχουν προχωρήσει τις ζωές τους παρακάτω και έχουν ξαναπαντρευτεί.

Ο μάνατζερ, όμως, θέλησε, τόσα χρόνια μετά, μιλώντας στο «You Weekly», να αναφερθεί στη σχέση του με την Ελενα Παπαρίζου και σε κάποιες δύσκολες στιγμές που πέρασαν.

Μεταξύ άλλων, αποκαλύπτει ότι η Έλενα Παπαρίζου ήταν εξαρτημένη από το αλκοόλ για και για τον λόγο αυτό χρειάστηκε να κάνει αποτοξίνωση. Μάλιστα, απορεί πώς έζησε 12 ολόκληρα χρόνια μαζί της.

Πώς πήρε τα κιλά

Οπως αποκαλύπτει ο Τόνι Μαυρίδης, το 2008 ζούσε κλεισμένος σε ένα στούντιο, καθώς υπέφερε από κατάθλιψη και αγοραφοβία.

Ήταν η περίοδος που έπαιρνε χάπια. «Με ψυχοφάρμακα και ηρεμιστικά, πήρα 36 κιλά από τα χάπια», είπε χαρακτηριστικά ο Τόνι Μαυρίδης.

Η παραδοχή για τα αναβολικά

Μεταξύ άλλων, ο Τόνι Μαυρίδης, εξηγώντας το πώς έφθασε στην προσωπική κατάρρευση, αποκάλυψε ότι πήρε και αναβολικά.

«Είχα τρέλα τότε με τη γυμναστική, έκανα 4 φορές την ημέρα. Κάποια στιγμή έκανα το λάθος και πήρα αναβολικά, που σε συνδυασμό με τον τρόπο ζωής μου, δουλειά τη νύχτα και κακή διατροφή -έτρωγα μόνο στεγνά ρύζια και κοτόπουλα- συν το στρες, δεν άντεξα… Πειράχτηκαν τα νεύρα μου και εκδηλώθηκαν η κατάθλιψη και οι κρίσεις πανικού.

»Ήμουν από τις δύσκολες περιπτώσεις… Το 2008 ήρθε η απόλυτη κατάρρευση, πάθαινα κρίσεις σε καθημερινή βάση για 3 χρόνια, είχα αγοραφοβία, δεν μπορούσα να βγω έξω από το σπίτι, ήμουνα κλειδωμένος σε ένα δωμάτιο. Από την κρεβατοκάμαρα στο σαλόνι έκανα να πάω 6 μήνες, από το σαλόνι στην εξώπορτα 2 χρόνια.

»Έμενα μέσα σε ένα στούντιο, πολλές φορές κοιμόμουνα εκεί, μου χτυπούσε την πόρτα η Παπαρίζου και μου έφερνε φαγητό, έτρωγα και άφηνα το πιάτο από έξω, όπως οι φυλακισμένοι», απάντησε.

Μετά τη Eurovision διαλύθηκε η σχέση με την Παπαρίζου

Όπως εξηγεί ο μάνατζερ, μετά τη νίκη της Έλενας Παπαρίζου στη Eurovision, το 2005, άρχισε ουσιαστικά η σχέση τους να καταρρέει.

Ο Τόνι Μαυρίδης αγχώθηκε με την πρωτιά και πώς θα διατηρείτο στην κορυφή η τραγουδίστρια, ξαφνικά έπρεπε να διαχειριστεί έναν άλλον όγκο δουλειάς και κάπως έτσι, όπως εξηγεί, «δεν κοιμόμουνα, δεν έτρωγα, έπινα καφέ, έπαιρνα αναβολικά».

Λέει, μάλιστα, ότι από το 1999 μέχρι το 2008 που ήταν μάνατζερ της Παπαρίζου ήταν όλα μια χαρά αλλά όταν αρρώστησε, το 2008, και έμεινε σπίτι για να συνέλθει «είχαν μπει οι αυλικοί από γύρω και είχαν αλλάξει τα πάντα».

Ο χωρισμός

Οπως λέει, δεν πλακώθηκαν όταν χώρισαν. Μιλάει όμως για την οικονομική αντιπαράθεση που έχουν.

«Την εμπιστεύτηκα με κλειστά τα μάτια και την πάτησα», λέει, εξηγώντας ότι δεν τα διαχειριζόταν εκείνος και περιγράφει το πώς ακριβώς χώρισαν:

«Συναισθηματικά για μένα αλλά και για εκείνη πιστεύω ότι είχε τελειώσει η σχέση από το 2008, ζούσαμε μαζί για τη δουλειά, για την εικόνα της και για την τηλεόραση.

»Εκείνη τότε αποφάσισε να φύγει και να πάει στη Σουηδία για να κάνει αποτοξίνωση από το ποτό και μάλιστα αποχαιρέτησε τον κόσμο τότε από το μικρόφωνο στο μαγαζί όπου εμφανιζόταν με τον Ρέμο λέγοντας ότι ήταν η τελευταία της μέρα στην Ελλάδα.

»Εγώ έμεινα εδώ και την περίμενα να έρθει για να ξεκαθαρίσουμε τα οικονομικά μας.

»Είχαμε χωρίσει, αλλά περίμενα τις δικές της αποφάσεις για τα επαγγελματικά μας πλέον.

»Στο μεταξύ, είχα γνωρίσει την Εύα και είχα προχωρήσει τη ζωή μου. Εκείνη λοιπόν γύρισε πίσω μετά από 6 μήνες και μου ζήτησε να τα μαζέψω και να φύγω από το σπίτι».

«Απορώ που ήμουν μαζί της 12 χρόνια»

Η Έλενα είναι ένας άνθρωπος που δεν αναγνωρίζει πια; «Ναι. Απορώ, μάλιστα, πώς της χάρισα 12 χρόνια από τη ζωή μου. Εκτός αν ήμουν τόσο τυφλός! Πιθανόν οι άνθρωποι να αλλάζουν μεγαλώνοντας, όσο ήμασταν μαζί θεωρούσα ότι ήταν πολύ δίκαιη.

»Μπορεί να πειράχτηκε που δεν έκανε οικογένεια και δεν παντρεύτηκε βέβαια, παρόλο που όταν ήμασταν μαζί ήταν απόλυτα σύμφωνη ότι πρώτα χτίζουμε την καριέρα μας και μετά τη ζωή μας», είπε ο Τόνι Μαυρίδης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΟPAP Music: Εντυπωσιακή μουσική πρεμιέρα στο Markopoulo Park με περισσότερους από 12.000 θεατές

Απόβαση αστέρων στο Markopoulo Park: Ρουβάς, Παπαρίζου, Φουρέιρα σε μια μοναδική συναυλία (βίντεο)

Έρχεται η κορυφαία συναυλία της χρονιάς από τον ΟΠΑΠ με Ρουβά, Παπαρίζου, Φουρέιρα

Δέκα σούπερ σέξι Ελληνίδες πριν και μετά την προσθετική στήθους (φωτο)

Πάτησαν τρεις φορές τη σκανδάλη με το πιστόλι στο στόμα του Τόνι Μαυρίδη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr