ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιρανικό τελεσίγραφο στον Τραμπ: «Αν μας χτυπήσετε, τινάζουμε στον αέρα την ενέργεια του Κόλπου»
Έντονη αντιπαράθεση Τραμπ-Χέγκσεθ για τις ελλείψεις πυραύλων που περιορίζουν τα πλήγματα στο Ιράν
Στην τελική ευθεία ο υπερ-πύργος Trump στο Ντουμπάι: Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο του 1 δισ. δολαρίων
Έξι χρόνια από τη μερική οριοθέτηση ΑΟΖ Ελλάδας-Αιγύπτου - Νίκος Δένδιας: «Κατοχυρώσαμε το εθνικό συμφέρον»
Η ΕΛ.Α.Σ. προειδοποιεί τον Μητσοτάκη: Σε έναν πόλεμο οι πυρηνικές εγκαταστάσεις μπορούν να γίνουν στόχος του εχθρού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο θρυλικός Γάλλος σχεδιαστής μόδας Jean Paul Gaultier επέλεξε το Μουσείο Μπενάκη για να παρουσιάσει αναδρομικά τις δημιουργίες του με αναφορές στην Ελλάδα και στον πολιτισμό της, ζητώντας μάλιστα η όλη εκδήλωση να έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα με στόχο την οικονομική ενίσχυση του Ιδρύματος.
Με την είσοδο να κοστίζει 1.000 ευρώ, χρήματα τα οποία διατέθηκαν υπέρ του σκοπού του μουσείου, οι θέσεις της επίδειξης γέμισαν το βράδυ της Τρίτης στο Μουσείο Μπενάκη.
Στην πασαρέλα βρέθηκαν η Κατερίνα Λέχου, η Βίκυ Καγιά, η Κατερίνα Στικούδη, ο Μάνος Πίντζης, η Ζέτα Δούκα και άλλοι, οι οποίοι περπάτησαν στο πλευρό του σχεδιαστή και καταχειροκροτήθηκαν.
Ο Jean Paul Gaultier φορώντας μία μπλούζα με την ελληνική σημαία υποδέχτηκε τους καλεσμένους του και δήλωσε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους:
«Είναι τιμή μου γιατί η Ελλάδα είναι κομμάτι της ζωής μου κι η κολεξιόν αυτή είναι η δουλειά μου κι ο μόνος τρόπος να ανταποδώσω την έμπνευση που μου έχει χαρίσει το Μπενάκη, η Ελλάδα».
























































