ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αυτοδιοικητικές Εκλογές, Δήμος Αθηναίων, Δήμος Αθήνας, Ζέτα Δούκα, Κώστας Μπακογιάννης, Τοπική Αυτοδιοίκηση,


















































Στην τελική ευθεία ο υπερ-πύργος Trump στο Ντουμπάι: Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο του 1 δισ. δολαρίων
Έξι χρόνια από τη μερική οριοθέτηση ΑΟΖ Ελλάδας-Αιγύπτου - Νίκος Δένδιας: «Κατοχυρώσαμε το εθνικό συμφέρον»
Έντονη αντιπαράθεση Τραμπ-Χέγκσεθ για τις ελλείψεις πυραύλων που περιορίζουν τα πλήγματα στο Ιράν
Ιρανικό τελεσίγραφο στον Τραμπ: «Αν μας χτυπήσετε, τινάζουμε στον αέρα την ενέργεια του Κόλπου»
Μαυριτανία - Ένας υπέροχος κόσμος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Ζέτα Δούκα στο περιοδικό «MY tv», αποκάλυψε τον λόγο που απέσυρε την υποψηφιότητά της για τις δημοτικές εκλογές.
Η γνωστή ηθοποιός θα κατέβαινε με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη στην «Αθήνα ψηλά» και είχε σκοπό να αναλάβει τον τομέα του πολιτισμού.
«Την έχω αποσύρει με πόνο ψυχής και στεναχώρια επειδή ο εκλογικός νόμος απαγορεύει την τηλεοπτική εμφάνιση ενός υποψηφίου πάνω από δυο φορές σε ένα κανάλι την προεκλογική περίοδο.
»Πάντως, με την απόφασή μου να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη στον Δήμο Αθηναίων έδειξα ότι με ενδιαφέρει να ασχοληθώ με τα κοινά και κυρίως με θέματα πολιτισμού.
»Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν άνθρωποι με όραμα, σχέδια και τσαγανό σε θεσμικές θέσεις», αναφέρει η Ζέτα Δούκα.























































