ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Θεώνη (ΕΛ.Α.Σ.): «Πρώτη φορά βλέπω τόσο άγχος στα πάνελ για τη φορολόγηση του πλούτου»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο νικητής του πρώτου Power of Love, Πάνος Ζάρλας, σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Συγγρού με τη μηχανή του στις 02.00 τα ξημερώματα της Παρασκευής.
Έφυγε με τόσο σκληρό τρόπο… δυστυχώς χωρίς κράνος… πέφτοντας με μεγάλη ταχύτητα στις προστατευτικές μπάρες.
Η τραγική ειρωνεία είναι αποτυπωμένη στα προφίλ του στα σόσιαλ μίντια.
Την ώρα που εκείνος άφηνε την τελευταία πνοή του στην άσφαλτο οι φίλοι του ευχόταν «χρόνια πολλά» για τα γενέθλιά του και «υγεία».
Έρευνα για τις συνθήκες του θανατηφόρου τροχαίου διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Τροχαίας.























































