ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Παροχή τακτικών οχημάτων στον Λιβανέζικο Στρατό από τις ΗΠΑ: Πιθανή πώληση 90,5 εκατ. δολαρίων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 28 ετών, άφησε ο Πάνος Ζάρλας, ανήμερα των γενεθλίων του (31/05).
Ο νικητής του «Power of Love» σκοτώθηκε, τα ξημερώματα της Παρασκευής, σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη Λεωφόρο Συγγρού, στο ύψος του Ωνασείου.
Τα αγαπημένα του πρόσωπα βρίσκονται σε κατάσταση σοκ και δεν μπορούν να πιστέψουν τον ξαφνικό και άδικο χαμό του 28χρονου Πάνου.
Την ώρα που εκείνος «έσβηνε» στην άσφαλτο, οι φίλοι τού εύχονταν «χρόνια πολλά» για τα γενέθλιά του και «υγεία».
Όπως θα δείτε στο βίντεο ντοκουμέντο, ο 28χρονος νικητής τηλεοπτικού ριάλιτι κινείτο με τη μοτοσικλέτα του στο αριστερό ρεύμα κυκλοφορίας στο ρεύμα ανόδου της λεωφόρου Συγγρού.
Κάποια στιγμή, για άγνωστη μέχρι στιγμής αίτια έχασε τον έλεγχο και έπεσε στις προστατευτικές μπάρες ενώ όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες δεν φορούσε κράνος.
Η σύγκρουση ήταν σφοδρή.
Ο άτυχος νεαρός -σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες- διαμελίστηκε, πεθαίνοντας ακαριαία στον τόπο του δυστυχήματος.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ φτάνει στο σημείο ενώ περιπολικό Τροχαίας διακόπτει την κυκλοφορία των οχημάτων.
Οι διασώστες αντικρίζουν μια φρικιαστική εικόνα και απλά διαπιστώσουν ότι ο Πάνος Ζάρλας έχασε ακαριαία την ζωή του.























































