ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Λίντσεϊ Λόχαν κάνει διακοπές στη Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Μύκονο.
Η 28χρονη σταρ του Χόλιγουντ, δεν ήρθε μόνη της αλλά μαζί της είναι και ο σύντροφός της.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, η Λίντσεϊ Λόχαν έφτασε στο Κυκλαδίτικο νησί το Σάββατο, ενώ από εκείνη την ώρα δεν έχει σταματήσει να αναρτά στο instagram στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές της διακοπές.
Αξίζει, ωστόσο, να σημειωθεί ότι η Λίντσεϊ Λόχαν, βγήκε ακόμα μία φορά εκτός ορίων, μεθώντας μέχρι τελικής πτώσεως σε ένα από τα club του κοσμοπολίτικου νησιού, με αποτέλεσμα να σέρνεται στα πατώματα του μαγαζιού αλλά και στους δρόμους αργότερα.
Να θυμίσουμε ότι, και πέρυσι μετά τον εγκλεισμό ενενήντα ημερών σε κλινικές αποτοξίνωσης, είχε περάσει κάποιες στιγμές ξενοιασιάς και χαλάρωσης στο Νησί των Ανέμων.
Δείτε τις φωτογραφίες που ανεβάζει η ηθοποιός:























































