ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σοκαριστικό βίντεο με εξαγριωμένο ελέφαντα που σκοτώνει 75χρονο Αμερικανό εκατομμυριούχο
Washington Post: Το Ιράν χτύπησε πολύ περισσότερες βάσεις των ΗΠΑ από ό,τι έχει αναφερθεί
Ο φόβος των ΜΙΚΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Νέο «χτύπημα» Καραμανλή: Σκανδαλώδης και πελατειακή η διαχείριση των αγροτικών ενισχύσεων
Λάζαρος Καμπουρίδης: Οι Τούρκοι φυλάκισαν Εβραία που υπηρέτησε στο Ισραηλινό Στρατό - «Καθάρισαν» οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ήρθε, έμεινε στην Ελούντα για 5 ημέρες, απόλαυσε τις ομορφιές της Κρήτης, έκανε και την ποδηλατάδα του και σήμερα αναχώρησε ο πλούσιος Σαουδάραβας Αλ Ουαλίντ μπιν Ταλάλ.
Σύμφωνα με το κρητικό site Flashnews:
Αναστάτωση προκλήθηκε στο αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης όταν μετέβη περίπου στις 6 το απόγευμα ο Σαουδάραβας κροίσος Αλ Ουαλίντ μπιν Ταλάλ μαζί με την οικογένεια του και την πολυμελή συνοδεία του.
Ένα πούλμαν και σειρά από πολυτελή βαν ακολουθούμενα από δυο περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ.
Ο πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας αναχώρησε από την Κρήτη με το ιδιωτικό πολυτελές του Jumbo jet Boeing 747 – 400 συνοδευόμενος από περίπου 30 άτομα.
Είναι χαρακτηριστικό ότι για τη μετακίνηση τους είχαν επιστρατευτεί μια λιμουζίνα, πέντε μίνι βαν αλλά και ένα λεωφορείο.
Ο Σαουδάραβας πρίγκιπας φαίνεται ότι αγαπά ιδιαίτερα την Κρήτη. Έτσι διέμεινε σε πολυτελές ξενοδοχείο στην Πλάκα της Ελούντας για να απολαύσει την ηρεμία, το ειδυλλιακό τοπίο και τη θάλασσα.
Το αεροσκάφος του ισχυρότερου άνδρα της Σαουδικής Αραβίας ετοιμαζόταν για την πτήση της επιστροφής στο αεροδρόμιο Ηρακλείου από νωρίς το μεσημέρι για να παραλάβει τους υψηλούς επιβάτες του,και ξεχώριζε ανάμεσα στο πλήθος των αεροσκαφών που είχαν σταθμεύσει στο Ν.Καζ/κης.























































